26112015-IMG_6642

Titta vädret vi har haft idag!

Efter min korta dag av Musikfröknande åkte jag först en sväng till Mor och Far och hämtade en påse jag glömt i deras bil igår. En viktig sådan, med små kalenderklappar i bland annat. Mamma matade mig sekund två innanför dörren med macka med kokt julskinka och senap. Vansinnigt gott. Och ja, sån är hon, min mamma. Bäst. <3
Sen svischade jag hemåt och dagen har bara innehållit en massa, massa mysigt.
26112015-IMG_6643 Att promenera och hämta hem lillvännen i vagnen. Han med röd näsa och rosiga kinder. Vi gick långpromenad i samband med hämtningen, och idag har Byn varit så himla vacker. Frostig och solig.

Hemma på gården har det grejsats i massor. Den där hitte-på-granslingan är framtagen och tillruffsad nu och ska bara bestämma sig var det ska hänga. 26112015-IMG_6646 Fåglarna har ännu lite mer att äta på. 26112015-IMG_6649 Mannen har hjälpt mig med en sak. Ni ska få se, bara jag är klar! 26112015-IMG_6654 Jag gjorde lite vinterfint här och där.

Och så började jag med årets lummerkransar. Provgjorde bara en, tänkte spara resten till imorn. Sån är jag! Vill dra ut på saker lite, för att allt roligt och mysigt pyssel inte ska ta slut på en gång, liksom. 26112015-IMG_6655

Och sen har det börjats göra Advent här hemma. Liten har hjälpt mig, med storstövlarna på, såklart!


26112015-IMG_6660

Och förutom allt det där har vi visst hunnit träna ett sjuhelsickes träningspass också, jag och mannen. Samt varit iväg och hämtat ut roligt paket på posten, köpt sista kalenderklapparna  och till sist provspelat något jag smått längtar ihjäl mig efter att ha här hemma!

En väldans fin dag med andra ord! Nu sitter jag som en hösäck i soffan, småtrött….

Har en drös kalenderpaket kvar att slå in och alla rum att städa och adventspynta, förutom sovrummet, det är klart och så mysigt. Stjärnan lyser i fönstret och golvet är skurat. Liten sover där inne nu och jag får se om jag snart gör honom sällskap eller fortsätter påta på lite till innan natten. Vi är ju lediga imorn och kan faktiskt vara uppe lite längre. Festligt!

Håhå, älskar att Vinter- och Julpyssla. I år, mer än någonsin. Vi har ju en helt egen gård, för sjutton!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4