01122015-IMG_6880
01122015-IMG_6883 Sticksigt och småpillrigt var det, men fasligt mysigt med Storansällskap och Första Advent och allt. Och till slut hade jag ju mins livs första egenbundna krans;

01122015-IMG_6882

Allt som man gör själv, känns så mycket roligare tycker jag!

Och så var det tisdagkväll nu också. Den här veckans början har bara sagt svisch. Igår var det ovanligt lång arbetsdag, avslutades med rep inför den årliga julkonserten. Den som jag alltid var med på under skoltiden här hemmahemma, men som jag nu i stället är med på som lärare. Inte klokt. Kvällen igår spenderades genom att pussa en Liten och välkomna en mörkbrun, 88tangentig vän. Svärfar och M var och hämtade ett Piano som jag fått av en så himla rar tjej här på byn (TACK!<3).

Och idag har det varit jobb först. Sen kompenserades gårdagens extralånga dag med en lite kortare idag; så eftermiddagen har spenderats på lyxigt vis. Jag och mannen tog en promenad hand i hand,  (när hände det senast?) och så hämtade vi hem vår älskade lillvän. Han blev skitglad över att både mamma och pappa kom och hämtade honom. En tur på affären och sen knatade vi hemåt igen. Nu har vi god mannenlagad middag i magen, jag och Sisse har tränat tillsammans (puh säger morsan över den extravikten i vissa övningar!) och snart ska jag och M åka iväg på rep. S knatar över till Farfar och är alldeles lycklig över det.

Det är så mysigt att vi är i decembertid nu!

Pyssel och fix och bakning och julkonserter och julavslutningar… mysigt men också lite, ändå charmigt, småkörigt!

Ha en god kväll alla ni!

Lillafrun