02122015-IMG_6894Det var en bra dag igår.

Först en förmiddag här hemma i huset, med hemmafix. Sånt där vanligt, ni vet. Och så började jag ju att klä om soffan…. 02122015-IMG_6899..efter några minuter var det mannen som tagit på sig ansvaret då han såg vilket vredesutbrott det där görat kunde orsaka hos en viss människa med lite för kort stubin i vissa lägen. 02122015-IMG_6904Minimannen kom och visade sin mage och gav glada tillrop till pappan. Efter lunch gick vi ut på långpromenad i frosten. Liten sov som en prins i vagnen. Jag passade på att kila in på affären och köpa på mig fler hyacinter att fylla huset med.

Sen blev vi tvärspontana där på eftermiddagen när mörkret höll på att falla.

02122015-IMG_6906

Packade in oss och morgonens pyssel i bilen. 02122015-IMG_6897Liten sov och sov. Vaknade gjorde han först när vi var framme hos Mormor ovh Morfar. Lummerkransar levererades och så fick vi gott, gott eftermiddagsfika. Med bland annat provsmak av nybakta havrekex. Åh.

Jag hade fortfarande träningskläder på mig från promenaden och fick där en dunderidé; att sticka ut i pappsens hardcoregym och cykla ett pass på den tunga, tunga gammcykeln. Sagt och gjort. Så när jag var ett färdigt svettmonster åkte vi hemåt. Åt middag. Mannen klädde färdigt soffan som han såklart klätt med typiskt-han-precision. Jag bäddade renti sängarna. Liten hejjaropade lite till. Allt, innan vi alla checkade ut för dagen, en efter en; Liten först såklart. Och Morsan inte långt där efter. En alldeles strålande Lill-lördag, helt enkelt.

Och idag är det torsdag. När ni läser det här är jag såklart på jobbet. Dagboken är fasligt lydig, alltså. Pirriga är vi, både jag och mannen idag. Liten inte alls. I eftermiddag efter jobb och förskola åker vi till stan och hämtar hem något vi längtat efter precis, precis hela hösten.

Ha en fin torsdag!

Lillafrun