22122015-IMG_7321Åh. Jag vet inte om det är för att vi har en Liten pojke med glittrande ögon, att vi har ett eget stort Hus, att vi har familj nära åt alla håll… alltihopet i ett,såklart. Julen känns så speciell i år. Att ha en egen Julgran, liksom. Hur coolt? Eller en alldeles egen julskinka? En egen Drömgård, tillsammans med mannen jag älskar mest på jord.

Första en och halva dagen på lovet har vi klätt både våran och Mormor&Morfars julgran. Någon har tränat sig görsvettig i sin pappas hardcoregym, som hon ju älskar (både pappan och gymmet, alltså!). Vi har promenerat. 22122015-IMG_7348Jag har suttit ute på bron, rosig om kinderna och öppnat och läst en massa fina julkort från människor vi tycker om. Hämtat in sista gran- och tallriset. Liten hjälper sin morsa med allt julpimpade.22122015-IMG_7336 Till och med att stoppa nejlikor i apelsiner som vi gjorde i morse. Han var görnöjd att sitta och greja med sin egna apelsin. Sen hängde vi upp minipumlor i tallriset i Salen.

22122015-IMG_7337 Fiolen har fått nya strängar och är julredo den också. Ikväll ska jag iväg på rep inför årets Julkonsert i Stora kyrkan, i grannbyn.22122015-IMG_7333

Mannen har precis avverkat ett träningspass här hemma. Liten har sovit en marathonsovning. Strax väntar middagsfix och sen susar jag iväg några timmar.

När jag kommer hem har jag och mannen slå-in-julklappar-date. Åh. Allt är så jädrans mysigt just nu och hittills är lovet precis som jag drömt om.

Dan för Dan före Dopparedan…

Hoppas, hoppas att ni har det gott ni med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4