09012016-IMG_7965Det är lördagmorgon här på Drömgården;

Vi vaknar alla tre i Storsängen. Liten utbrister pappa! lyckligt när han märker att han som varit borta, nu är hemma igen. Och jag njuter av vetskapen att hemmet är tokstädat, doftar liljekonvaljajax och liksom känns sådär ljust och fräscht. Så som jag alltid tycker att det gör när man haft jul och det där mysiga, också lite småtärande mörkret, börjar ge med sig.

09012016-IMG_7970Vi äter frukost och uppdaterar varandra om gårdagen. Och min frukost ser ni där! Järntabletten är jag noggrann med att komma ihåg. Säger inte att jag är så bra på det, men jag försöker verkligen komma ihåg den. Mina värden är toppenbra, allt förutom det där järnvärdet. Precis som med Liten i magen.

09012016-IMG_7980

Vi njuter just nu av en alldeles, alldeles ny tid i huset. Sommaren kan vi rätt bra vid det här laget. Och höst och jul har vi ju nu också provat på, en gång som Drömhemma och en gång som vårt Riktiga Hemma. Och nu har vi något nytt;

 -iskall vinter med vackersnö där utanför. Vi imponeras av gammhuset som håller oss varma, trots att vi inte kan elda i kakelugnen. Vi får se när Kakelugnen får sin prio, just nu är det många andra planer före. Allt kräver fasligt mycket planering… vi har liksom en hel våning som är helt O, som ska listas ur hur i hela friden vi vill ha det där uppe. Mycket spännande och planer smids för fullt!

09012016-IMG_7985

Idag visar jag min kärlek lite extra, till mannen…. jag gör honom sällskap över en liten, liten slurp kaffe. Jag har inte druckit kaffe på månader, det smakar jord även denna preggotet. Men min älskade tycker det är mysigt med sällskap i sörplandet av hans favorit. 09012016-IMG_7982 09012016-IMG_7986På köksbordet står ljusrosa rosor.

Så småningom ska jag och Liten ha Morsan-Liten-dag. Vi får se vad vi hittar på!

Igår smygstartade vi ju vardagen. Jag hade en vansinnigt trevlig arbetsdag. Först jobbade vi, och när det var åka-hem-tid så gick vi hela kollegiet och tränade tillsammans. Med efterföljande bubbelbad och bastu. Och god middag under kvällen. En perrrfekt första arbetsdag! Mannen var på uppdrag och Sisse hade världsfin eftermiddag och kväll hos Faffa! Och Farmor, såklart. <3
09012016-IMG_799109012016-IMG_799009012016-IMG_7993

Hejja det här med lördag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4