10012016-IMG_8056

Idag är vi alla hemma. Bästa som finns.

Efter god frukost med dom där tekakorna bakta från igår och med massa nytt och gott pålägg som mannen shoppat med sig från storaffären igår efter jobbet. Efter det där, så passade jag på att jobba ett par timmar. Planering är A och O, jag älskar att känna mig förberedd inför jobbet. Det blir liksom allra roligast då!

Sen visade jag Sisse mammas och pappas stora boll. Den hade vi glömt att vi hade, alla tre. Lite ny luft fick den och sen var den oooerhört rolig att karusella med.

10012016-IMG_8067

Vi klev upp tidigt i morse för att någotsånär försöka preppa för morgondagen och tidig, tidig morgon. Vi tänkte mest på den lille i familjen, som så gäärna sover länge om morgonen. Sisse var därför uurtrött snabbt denna dag och somnade på två röda i vagnen. Vi var ute och friskluftade oss. Och när mannen vunnit snöbollskriget mot sin fru och mulat henne så glajjorna immade och näsan isade (han ska få igen. när han minst anar det.) då gick vi in. Och körde ett Cirkelpass tillsammans! Tänkte dela med mig av det!

Vintercirkel

Varv 1 , 60 sekunder per övning med 15 sekunder vila emellan övningarna.

Varv 2, 45 sekunder per övning med 15 sekunder vila emellan övningarna.

Varv 3, 30 sekunder per övning med 15 sekunder vila emellan övningarna.

Mellan dina varv, väljer du själv hur lång/kort vila du vill ha.

Övningarna (görs i Cirkel enligt ovan bestämda tider och varv, och nedan bestämd ordning):

Övning 1. Flies i TRX (se bild HÄR)

Övning 2. Knäböjshopp

Övning 3. Lårcurl på boll (se bild HÄR)

Övning 4. Axelpressar

Övning 5. Dips (Använd en stol eller så)

Övning 6. Släpcykling i TRX (se bild HÄR på denna ta-kol-på-rumpan-övning)

Övning 7. Fällkniv med boll (Se bild HÄR)

Övning 8. Burpees

Hejja!

10012016-IMG_8111Och så fotades magen, det är mannens fotouppdrag som han tar på största allvar. Och ja, den där magen kanske ni också vill se, tänker jag. Jag är så rädd att det inte bor någon där inne, fast jag vet ju. Men ja, nu förstår ni nog vad jag menar med den där vaaaaansinnigt omtalade klänningsbilden från Nyårsafton… det var klänningen som ramlade fram. För magen är inte mycket för världen ännu. Jag längtar efter ett fladder och en första puff, så mycket att jag kolavippar lite!

10012016-IMG_8122

Världsgott mellis efter sovning och träning; Jordgubbssmoothie!

Och sen har vi hjälpts åt att laga middag. Det är så himla roligt, för Liten vill verkligen vara med. Och jag låter honom. Söligt blir det, oooh ja. Men det är det värt. Han påtar på, och är så koncentrerad. Med storstövlar och förkläde på!

10012016-IMG_8126

Resultatet, när vi alla tre hjälpts åt med söndagmiddagen;

10012016-IMG_8129

En himla god risotto med massa parmesan ovanpå och fräsch sallad till.

Medan pappan hade huvudansvaret över Risotton så snodde Jag och Sisse ihop en Ananaspaj som vi nu ska kila över till Farmor&Farfar med. Det blir en lämplig kvällsutflykt innan vi ska sova och vara redo för morgondagen! (Recept på Ananaspajen har jag länkat till HÄR).

Tips på både Träningspass och Ananaspaj i samma inlägg. Jag gillart!

10012016-IMG_8133

Ha en fin söndagkväll alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4