17022016-IMG_9611
Lördag! 

Vi vaknar i storsängen tillsammans. Säger god morgon till varandra. Jag och mannen godmorgonkramas varpå Minimannen, även kallad Lillchefen, ryter till och säger Nääj, Sliiutta Mamma o sliiutta Pappa!. Jo, jo, han har finslipat på det ordet sedan igår. Så nu är det ju nästintill klockers. ”Yeah”….

Så packar Liten en hög av nödvändigheter, som ett par kalsongdressar från Polarn och favoritböckerna.20022016-IMG_9826 Välling och leksaker i massor och blöjor och sånt behöver han inte packa med. Han ska till Farmor och Farfar på lyxweekend, nämligen. Och där finns allt det där andra.

20022016-IMG_9829
Det laddas med brakfrukost och pratas om dagen, för både stora och små.20022016-IMG_9833 Som ni ser blev det lyxmackor till frukost istället för igår kväll…. päronen var visst helt toktrötta efter gårdagen, så vi somnade både två tillsammans med Liten. Klev upp mitt i natten för att äta en filtallrik till fredagmiddag och sova vidare igen.

-ha ha, Taikons på tre personer.  Det fixar vi i Lilla Familjen!

20022016-IMG_9840Pojkarna hjälps åt att stoppa disk i diskmaskinen. Fortfarande ett happening det där med diskmaskin!

Jag är så tudelad i hjärtat idag.

Jag och mannen har ett dygn framför oss. Bara, bara Vi. Tid att bara vara E och M. Hålla handen, prata längelänge och bara bry oss om varandra lite extra. Vi ska ha ett Hjärtedygn av Han-och-Jag-tid, helt enkelt. Känns himla, himla fint.

Men… jag har ju bara varit länge-ifrån Liten en endaste gång (i somras när älskade vännerna gifte sig och det var för taskigt att ha lillvännen med i 35-gradiga stekvärmen, 80 mil i bil, bara för ett drygt dygn bara..).

Jag tror att vi kommer att ha det fasligt fint, alla tre på var vårt håll. Ja, det bi ja! ( ja, det vill jag!)  säger Liten när man frågar honom om han ska sova med Farmor och Farfar i natt… så det blir nog bra!

17022016-IMG_9612Nu ska här tränas ett morgonpass tillsammans med träningsvärken Allan. Sen ska jag rosa kinderna och ladda för allas vår weekend. Håhå, så festligt!

Han-och-Jag-dygn coming up! Hur fin kan en lördag bli?

Ta hand om er. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4