24022016-IMG_9988Vilken himla härlig dag det var igår!

Frukost i solbadande kök. Takdropp och fågelkvitter och en värmande sol där ute. Ja, det kan inte bli mycket annat än himla härligt en sån dag.24022016-IMG_9993Jag och Liten var ute under förmiddagen. Det var längesedan han var vaken under en vagnspromenad, men igår tog vi en sån långrunda. Morsan fick motion i massor och Liten var överlycklig så fort han såg en lastbil eller traktor och så babblade vi på konstant. Liten gillar att babbla, lika mycket som sin mamma. På vägen hem handlade vi och när vi gick genom byn mötte vi en efterlängtad i  Rymdskepp- pappa h-mma! (pappa hemma!). 

24022016-IMG_9996

Efter lek och lunch inne bäddades Liten ner i vagnen, slumrade direkt och jag och M satte oss på var sitt fårskinn i solen. Med en kaffekopp i handen. Precis som det låter.. fantastiskt.

24022016-IMG_0018

Sen drog den skäggige iväg ut i skogen och jobbade och jag gick in och satte en stor bulldeg. Dom två som är fullt medvetna om hur otroligt stereotypiska dom kan vara, fast trivs med det… det är vi, det!

När Liten vaknade bakade vi bullar till hans 2-årskalas tillsammans.

24022016-IMG_0034

24022016-IMG_0030Uurtråkigt med jäsning, mamma….jag vilar en stund”

.. till slut kunde vi börja baka. Och det bakades som i en bullfabrik.

24022016-IMG_0041

När mörkret började falla kom M hem, trött i kroppen och helt lyrisk efter att ha varit ute i sin alldeles egna skog och huggit ved. Ja, den är ju såklart lika mycket min den där skogen, men.. äh, nä det där är M´s dröm som jag är så glad att han fått uppfylla. 24022016-IMG_0058

Älskar att se den där mannen lycklig!

Jag och Sisse var inte färdiga på långa vägar… men till slut så, låg där närmare 100 snurrbullar med chokladfyllning gräddade och klara. Och då tog vi kväll. Åt Karl-Alfred-mat (panerad torsk och spenatstuvning!). Lekte kurragömma så liten tjöt av skratt och så tränade jag ett överkroppspass medan pojkarna var över till Farmor&Farfar med några nygräddade bullar.

24022016-IMG_0025

En bulle i ugnen genom gammal knappt spegelbar spegel. Pyret i Magen i randig klädsel. Älskade Bäbis. <3

Så låtsades vi  sedan att vi minsann hade världens största badrum och klämde in oss alla tre för att duscha och bada balja, samtidigt. Finns det hjärterum… väldigt mycket så. Sen skulle jag och M absoluuuut inte somna när Liten nattades… vilket vi såklart gjorde i alla fall.24022016-IMG_0056Fast vi vaknade i ganska-god tid och klev upp och nattafikade; provsmakade bulle och sörplade kall mjölk innan vi kröp ner bredvid vackerungen igen.

En sån där dag, är mer än guld värd.

Lillafrun