27022016-IMG_0134Med solen som skiner in och med en lillunge som tog sin lilla arm om sin mamma och lät henne ligga i hans famn… fastän hans lilla arm knappt räckte till. Mjuka klappar och lenaste heeeij mamma! . ”Mamma inte sova!” …Och såklart precis samma sak med pappan. Finare och mysigare väckning får vi leta efter.

27022016-IMG_013227022016-IMG_0138

27022016-IMG_0140Lördag alltså.

Och jag sitter här med ögonen som blinkar långsamt och lite grusigt och tänker på fina gårdagen.

26022016-IMG_0102

Såhär såg det ut när vi lämnade Drömgården under morgonen.

Vi landade sedan i Lilla byn. Liten fick äntligen träffa Offa, Foffa och or-or (Morfar, Torehunden och Mormor). M gav sig ut på strålande vacker vinterlöptur medan hans fru cyklade sig droppsvettig i hardcoregymmet. Sen väntade det där efterlängtade stadsbesöket för mig och M; dels åt vi lunch bara han och jag, shoppade lite födelsedagspresenter till Liten och så till det bästa bästa, att få se på Världens bästa bio! som mannen sa. Att få träffa Pyret i Magen… som gäspade och hickade och vinkade till päronen. Åh, jag hade en ständig tår på ögat. Skönt också att allt såg ut precis som man önskar. Nu var bebben dessutom lite större än väntat så nu är jag helt yr på vad som är vårt BF… jag tror helt sonika vi litar på vår egen uträkning, precis som med Liten. Det funkade ju strålande liksom.

Så återvände jag och M under eftermiddagen. Blev bjudna på god middag och svischade sedan hem i månskenet med sovande unge i bil. Jag dök ner under filten i soffan då jag plötsligt fått tväront i halsen och kände mig smått klubbad. På vis hamnade jag till slut i storsängen och mirakulöst vaknar jag i dag och är efter x antal gurglingar i  saltvatten mycket, mycket bättre i halsen. Typ bra, faktiskt. Så himla skönt. Nu är det bara huvudet som känns som en stor klump, men det kan nog lite kaffe råda bot på.

 

Det är lördag och solen skiner in i sovrummet och mannen är hemma halva dagen med mig och Liten, för att sedan åka iväg på sent uppdrag. Jag och S har lite kalasbakning framför oss och såklart ska vi ge oss ut i vackervädret också.

Ta hand om er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4