07042016-IMG_2613

 

Efter veckans sista Musikfröknande svischade jag hemåt. Tog min hemma-på-gården-arbetande man i handen och gick det fortaste vi bara kunde. Det blev långrunda och hämtning av Förskolepojke, i ett helt otroooligt härligt väder. Vårväder! En massa plusgrader och fågelkvitter och en sol som var så lurigt varm att vi till och med kastade av oss jackorna en stund, jag och M. Tills vi tog vårt förnuft till fånga.

Väl hemma igen blev det mellis ute på bron.07042016-IMG_2779 Småmackor och dom där sockerfria chokladbollarna som uppskattas av hela familjen. Och äppeljuice, så klart. En favorit. 07042016-IMG_2778Och sen har jag städat och fejat och pysslat med sånt där som jag tycker är så roligt att jag nästan får dåndimpen. Samtidigt som vädret svängt från strålande sol till grå himmel och spöregn, omvartannat.

07042016-IMG_2620

Ni får se mer imorn!

Nu ska jag och Liten fortsätta med vårt torsdagsfix; Det skuras färdigt och målas med kritor och någon liten människa håller på att diska (typ väldigt blött på köksgolvet nu). Så läser vi Alfonsböcker och Mamma tjääna och så kjaamas vi. Allt på samma gång! Till ljudet av hammarslagen där utifrån snickarmannen som jobbar i mjuka kvällssolen. Älskade livet-på-landet-liv!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4