Det här har varit en så… yr dag, eller nåt?

Jag vet knappt vad jag har gjort. Delvis sprungit runt som en smådum katt som försökt få tag i svansen. Delvis har också mycket blivit gjort. Typ så.

Vi slängde ut täcken, kuddar, mattor och drog igång tvättmaskinen och sörplade kall hallonsmoothie till frukost. Väckte dagen så. Sen har jag ännu en dag pysslat om min lillvän så gott jag bara kunnat. Idag väldigt många Mamma, schunka inte!! där mamman, helst inom en fjärdedels sekund, ska vara på plats och mamma, hjäppa!, med vad det nu varit som krånglat för lillhjärtat. En hel del tröstande och Mamma bääja Sisse (Mamma bära Sisse)… typiska tecken på att allt inte står rätt till.

Så kom den där pappan hem mitt i dagen och då det var två som blev väldigt glada här hemma. Kort därefter bäddades Liten ner i vagnen, och somnade innan lillvägen tog vid av storvägen. Trött och ynklig… typ som hans morsa känt sig idag. 14042016-IMG_3003M och jag bestämde oss för att sätta oss vid husväggen bredvid äppelträdet, och skriva en Vår- och Sommarlista. Jag älskar listor. Särskilt en dag som denna när huvudet kändes proppfullt av både stort och smått.

Så, där satt vi.

Finulade på allt från vårens projekt här hemma på gården, till vilken syskonvagn vi vill ha. Alltså, hallå!? Sommarbäbis närmar sig med stormsteg och vi är två päron och en Storebror som knappt hänger med, överhuvudtaget. Med Liten i Magen hade jag stenkoll… nu är det full fart på livet och veckorna bara rullar på. Tacksamt, absolut!  Ny graviditetsvecka! blingar det till i telefonen och varje gång tänker jag oj, har det redan gått en vecka nu? . 

Och efter den där stunden i solen grejades det med allt möjligt; som att skicka iväg moderskapsintyg, fota en älskad man för visum, skicka mail härs och tvärs, ordna upp lite jobb som inte kunnat bli av denna vecka på grund av Sjukstuga och så vidare. Mitt huvud blev lite lugnare av den där listan och av avbockande.

Fantastiskt var också, att där i gräset upptäcka knoppiga och småblommande Pär i Backen.

14042016-IMG_3008

Men nånstans där konstaterade jag också att det kanske bara är en sån här dag, idag.. när det känns halvbra. Känslomänniska som jag är. Och såna dagar, dom måste få vara dom också.

Nu är det kväll i alla fall och lite mindre moloken känner jag mig, efter ännu ett i-smyg-träningspass denna vecka (Då Liten varit/är sjuk den här veckan, har han inte fått vara med och tjääna som han annars ibland (typ ofta) brukar.. därav mitt så kallade smygande). Snart, snart kan vi också lägga oss i en nybäddad storsäng, där lakanen är nytvättade och faktiskt alldeles sprillans nya. Jag ska bara skura färdigt golven och slänga på mattorna. Sen, blir det dusch/bad och hopp i renbäddad säng, för hela familjen!

God torsdagkväll önskar jag er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4