Hej i sena söndagkvällen!

Efter en mycket, mycket effektiv morgon här inne i älskade huset. Så satt jag och Sisse strax efter 10 ute i sandlådan. Grävde i sanden, brummade bilar, spanade på fllugor i gräset och traskade längs lillvägen. Pappan skjuvade för fullt. Jag älskar såna morgnar; pigga och fulla av energi. Solen sken och vi hade en god förmiddag ute. Sen drog vi in igen, Morsan tränade veckans sista träningspass och pappan serverade den lilla lunch.

Och sen, för andra gången denna helg, drog vi iväg kalasfixade. Idag, mot Lilla byn och mina älskade Päron. Världens Bästa Mamma, som fyllde år för några dagar sedan, firades. En sån himla god och mysig eftermiddag.

01052016-IMG_0597 Med ett hav av räkor och goda tillbehör att göra förrättsmackor med, precis hur man ville. Jag skålade i nya crushen, den med apelsinsmak och gillade den skarpt! 01052016-IMG_0608 Storan med familj var också där, såklart. Hur mysigt som helst och Liten var heelt lyrisk över att få träffa kusinerna ännu en dag. Han är som galen i dom, alltså. Han som är en så matglad typ, hade inte aalls tid att äta, och då vet man att det är på riktigt, liksom. Men Mammamormors lasagne och vårsomriga sallader gick inte av för hackor. Kära nån så gott det var!

01052016-IMG_0609

Jordgubbstårta. Lika god som vacker.

Vi sjöng och hurrade för en Mamma. Den finaste jag vet. Hon jag skulle kunna ringa mitt i natten och fråga om precis vad som helst. Hon som kramar mig varmt, varje gång vi ses. Mamma jag älskar så det gör ont i kroppen. Min mamma <301052016-IMG_0621

Och nu är det då sen söndagkväll. Lillvännen sover gott. I våran säng. Jag och mannen vill ha det så i natt. Mamma, Sisse sova Liten säng! sa han när jag nattade honom i våran. Kändes ju helknäppt att då säga Nämen, S.. kan du inte sova med mamma och pappa ikväll? 

Nåväl. Kanske inte smartaste draget med det läget, men det är mannen som extragärna vill sova bredvid vår lilla prins i natt… själv vet jag inte om jag kommer sova så mycket över huvudtaget… Imorn är en… speciell dag. Håhåjaja… 

Maj är här, en månad vi både längtat och bävat lite inför.

Godnatt.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4