13052016-IMG_0968Fredag, ja.

Jag och Sisse drog till med Sovmorgon med stort S i morse. Så fasligt skönt. Förmiddagen ägnade vi sedan åt att prata med pappan på facetime, duscha blommor, dega maskfamiljer av lera och tuta in tvätt efter tvätt i tvättmaskinen.

Efter lunch slumrade Liten i vagnen och jag fredagsstädade.

13052016-IMG_0985Pelargonerna blommar för fullt i vårt kök.
13052016-IMG_0973Upptäcksfärd har vi såklart också varit på. 13052016-IMG_0972Och Morsan, känslostormen, har stått och glott på träden. Idag också. Jag vill så njuta av denna tid. Björkarna känns knappt som att jag hann förstå när dom fick sina små blad. Så nu övervakar jag för fullt det viktigaste trädet; Äppelträdet. Och till min lycka fann jag en liten hägg idag också. Jag försöker njuta varje dag så mycket jag orkar, vi har det så mysigt jag och Sisse. Men samtidigt längtas det ju så fasligt mycket framåt också. Till M kommer hem och så.
13052016-IMG_0978Varje dag är så härlig hemma på Gården. Jag som fantiserat om att ha dom där penseérna där på brotrappen. Och nu står dom där. Vår första vår på Drömgården. Så fint att jag får ont i hjärtat.

Bara det att vi kan öppna dörren, dra på oss fleecejacka och hoppa i ett par snabbskoj och springa rakt ut till sandlådan. Vi har liksom en egen gräsmatta. Egen sandlåda. En liten väg att spatsera på.

Jag kommer så ihåg för två somrar sedan när vi bara hyrde den här gården. Kallade den för vårt Sommarhemma, blev totalt förälskade och började fantisera…undra om vi skulle kunna köpa det här stället? 

Ett år senare gick drömmen i uppfyllelse. Och någon som verkligen kämpade för att nå det målet var den här;

13052016-IMG_0994
Jo. Vi är stolta. Ohyggligt stolta, faktiskt.
Liten drog tag i tidningen och utbrast; Pappaaa! Ja älska dig!  

För det fantastiska med den där människan, är att han är så otroligt duktig och driven, men är inte det minsta cred- eller bekräftelsekrävande. Han bara har den där självkänslan, lugnet och är precis sådär snäll som han ser ut. Vår fina M. Så roligt att du senaste dagarna fått en riktig boost av hejja-hejja! , härs och tvärs ifrån. Att du blivit uppmärksammad för hur himla-bra du är. Inte bara från din fanclub; Liten, Lillafrun, Svärfar och vi som alltid är så impade av dig. <3

Nä vänner, jag stoppar här. En tankspridd Fruga här idag. Vet knappt vad jag skrivit. Vi sätter punkt och så önskar jag er finaste, finaste helgen!

Hörs snart igen!

(7).

Åh, tänk nästa vecka den här tiden..

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4