09062016-IMG_0051Precis så;

Idag är det otroligt mycket på agendan. Bara en massa roligt och så det där spännande och nervösa besöket på BB i eftermiddag. Då jag och mannen knäpper händerna och bara önskar så att lilla bebben ligger precis som jag ju tror, och Morskan också. Med lilla rumpan uppåt och inte tvärtom. En koll för att vara på den säkra sidan, känns väldigt bra. 09062016-IMG_0053-2

På skänken i sovrummet står vita, vackra, snodda syrener. Det finns ett ödehus här i byn med stora, stora syrenbuskar. Går vi förbi där, kan jag helt enkelt inte låta bli att knipsa ett par kvistar.

Den lugnade ju ner sig igår också, den där himla stormen. Jag vågade börja öppna fönster, med andra ord. Så nu är Sommarstädningen igång här hemma och det ser ut som ett helsicke i hela huset. Gardiner nerdragna, mattor i tvätt eller på vädring. Kuddfodral borta och så vidare. Så fantastiskt omysigt. Sådär som det är när man är mitt uppe i. Men snart så!

Vi pausade från var våra sysslor och tog en långpromenad tillsammans igårkväll, med liljekonvaljplock och njutande av att inte fullkomligt hålla på att blåsa bort. Buketten som plockades ska strax levereras till Litens storkusin som går ut nian om bara några timmar. Själv ska jag vara både Stolt Moster och Musikfröken. Så nu är det bäst att jag kammar till håret, skakar liv i mina stackars armar som har sån träningsvärk att det är löjligt. Spagettiarmarna som snart ska försöka spela piano och sådär. Nåväl.

Vi tar fredag och styr mot dagens första anhalt; Skolavslutning! Min första som Fröken. Ahapp. 09062016-IMG_0054-2

Och vet ni! Idag, för precis ett år sedan. Den 10e. Då skrev jag det HÄR och var så nipprig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Nu, ett år senare är jag minst lika tacksam, lite lugnare i kanterna bara och känner så vad jag njuter utav det. Älskade plats på jorden.

Ha en fin fredag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4