11062016-IMG_0145Där, i en utav våra röriga vrår här hemma; Sommarlovsviskande blombuketten jag fick igår på fina, högtidgliga skolavslutningen.

Efter den, åkte Liten vidare med Mormor&Morfar, hem till Lilla byn. Jag och mannen kvistade norrut mot stan. Med långa listan på ärenden. Först ut; klipptid för mannen och jag stegade in på h&m och köpte mjuka, coola brallor som om det inte fanns någon morgondag. (TACK Mittlivinorr för tipset av dessa brallor!!)

IMG_0133– 149 kr. Jag tipsar vidare! Detta kit med bralla och fräsch ticha till, får bli mitt åka-hem-i-kit från BB.

11062016-IMG_0136

Sen möttes vi igen jag och M, njöt god lunch på tumanhand och var pirriga inför ultraljudet. Vidare mot BB, och HURRAA!! bäbisen ligger helt rätt. Vilken underbar lättnad!

Därifrån drog vi vidare mot en fin Handelsträdgård där det shoppades sommarplant. ( Plant som nu står ute och väntar på kärlek. Men just det! Jag har ju inte visat er stenläggningen heller! Det kommer, lovar!)10062016-IMG_0123Vidare in mot stan igen, kompletterande av bb-väskans necessär, inköp av amningslinne, presentköp till en älskad och så det där lilla, lilla köpet. Skojjar bara. Stooja köpet. Vi hämtade ut syskonvagnen och styrde ut en rymdfarkost på stan, innan jag blev styrd till mysiga salongen och fick en stunds mamma-lyx i form av färgade fransar.

Lagom mosig mötte mannen upp mig, han som numera var känd på den där salongen som den gulliga mannen som ordnar så fint för sin fru. Det ska han ha.

En storhandling, innan vi sedan åkte hemåt igen. Maj gadd. Jag slockande av i bilen medan mannen tog oss hemåt. Utan att jag märkt så hade han dumpat all last hemma på gården, innan vi till slut hamnade hos mina föräldrar. Där vi möttes av en skitglad unge och fick så god middag.

10062016-IMG_0119

Min stjärna. Så vansinnigt nöjd i sina nya ta-på-sig-själv-skor och coola, coola solbrillor.

När vi sedan rullade in på gården igen senare under kvällen, så sov Liten i bilen och vi kunde bara lyfta över honom till hans säng. Huset såg helt galet ut, kläder slängda härs och tvärs efter min klädpanik innan skolavslutningen, disk över hela bänken , som vi aldrig nånsin brukar ha, saker över allt. Allt på fel plats. Och så vidare. Så jag och mannen började, sakta, sakta att plocka i ordning. Och på något sätt kom vi in i världens flow och fick energi från jag-vet-inte-var. Så tre timmar senare, när klockan passerat midnatt. Då stod vi där rätt nöjda. Kökskaos röjt och Salen plötsligt Sommarstädad. Fönster putsade, lampkronan likaså. Gardiner bytta, varenda vrå dammad. Stormattorna vädrade och så vidare. Så idag vaknar vi till lördag och i alla fall ett rum är vackert att titta in i!

11062016-IMG_0129

Snart fler! Vi tog visst en rejäl sovmorgon hela gänget, men nu ska jag köra igång för dagen!

Önskar er en skön lördag!

Lillafrun