03072016-IMG_1795Lillan vaknar och äter en gång på natten, omkring fyra cirkus. Då har vi lite amme- och blöjbytestid hon och jag. Men sen somnar vi om så fort vi bara kan. Fast denna tidiga 3-juli-morgon, fick Juniflickan mysandes i mammans famn, hänga med och smygförbereda en födelsedagsbricka till en älskad. Så i morse när klockan ringde strax innan tupptid, smög jag upp och kunde snabbt fixa det sista,

03072016-IMG_1792Liten fruktsallad, en drös mackor. Snurrbullar och nybryggt kaffe…
03072016-IMG_1793Sen dundrades det in med sång och paket i Sovrummet.

Och idag fyller han alltså år;

Älskade M.

Min Trygghet och Stora Kärlek i livet. Han den där skäggige, vackra. Med vita linoljefärgsprickar på kroppen. Han, med det största hjärtat jag vet. Att han är pappa till mina barn, gör mig så tacksam att jag får dåndimpen.

26 år idag. Grattis älskade man!

Så himla underbara år vi haft tillsammans, och jag bara ber om flera, på samma vis. Kärlek, respekt och att vara varandras Allt-och-lite-till.

För 13 år sedan började vi fjuttiga sjunde klass. Där började något, som till sist flätades samman. Till något så självklart. Igårkväll, för sex år sedan, på sin ehen 20-årsdag. Då friade mannen till mig. Där, ute vid havet. På klippan stod han på knä och frågade om jag skulle vilja dela livet med honom… 6 år senare har vi varit gifta i fyra år och bor på vår Drömgård sedan eyy år tillbaka. Och till det bästa; har vi två helt ljuvliga barn. Storebror och Juniflickan.

Oändlig Tacksamhet. Igårkväll råkade vi vara precis där ute vid havet, där jag sa mitt livs självklaraste Ja!.02072016-IMG_1769

Tvåbarnspäron, liksom. Vad hände där? Så häftigt att det inte är klokt.

Idag firar vi. Världens Finaste M.

03072016-IMG_1813

Har börjat dagen med Familjehäng i Storsängen. Mannen har öppnat paket från oss alla. Två gullungar hade fixat gulliga paket. Och Lilla frun hade försökt hon också.

03072016-IMG_1805

Solisar från mig. Blommig tröja från Juniflickan. Kallingar från Minimannen. Men det finaste av allt, det var nog det som ligger lite suddigt här i bakgrunden..

03072016-IMG_1822

Jag hade fotosession med kidsen på Juniflickans ettveckasdag (i tisdags). Och bästa Crimson lyckades snabbt leverera mig en förstoring på syskonen, lagom till idag. Hurra!

Och nu ska vi fortsätta fira födelsedag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4