IMG_5526-redPojkarna och Juniflickan, på väg mot lagårn medan mamman stannade inne och påtade och pysslade med annat.

26082016-IMG_5589En Miniman som hjälpt pappan att randbarka, och som där och då minsann tänkte kliva i sin bästis stövlar. Bara en aning för stora.

26082016-IMG_5591

Och där; något jag unnat mig. Sprojlans nya snabbskor. Senaste jag köpte nya, var när jag fött Sisten. Så det var på tiden. Jag drog ut och testade…

26082016-IMG_5597

Och kom hem efter längsta rundan sedan Juniflickan kom till oss. Minimannen försökte pyssla om mamman så gott han kunde, tyckte att han fick dåligt med svar i början men pappan lugnade honom och sa att mamma är lite för trött för att prata nu på en gång… så jo, jag var tvärtrött men så glad för att jag klarade rundan som varit lite utav ett sommarmål.

26082016-IMG_5614Så blev det middagfix. Någon låg i gymmet och viftade på med småarmarna och småbenen.

26082016-IMG_5618

Nu har vi ätit och hängt i köket i en smärre evighet. Sånt är ju så mysigt. Vi sitter vid köksbordet hela gänget. Det knapras mörka chokladbitar, sörplas kaffe och konstateras, att nu kom minsann regnet. Och det, med besked. Näpp, kikar bara in med en snabb hälsning till er. Nu ska jag natta en älskad tvååring, vars ögonlock blinkar mycket långsamt…

Ha en fin helg!

Och ni! Än finns några dagar kvar innan tävlingen av en Personlig Almanacka avslutas! HÄR har ni tävlingen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4