Söndag!

Efter första frukosten för Lillan bäddade jag ner henne bredvid den där människan jag är så glad är vid min sida precis varje dag. Lämnade tre sovande och gav mig ut med snabbskorna på. Kändes tungt, småsömnigt men var ändå så skönt.

Nu är det söndagfrukost som gäller.04092016-IMG_6008
Termosen är fulltankad och min kaffetokiga, den där skäggige, är mycket nöjd. Och jag blev plötsligt så sugen på rostbröd med den där marmeladen jag gjorde för någon vecka sedan. Krusbärsmarmelad. Så, det känns som en lite finare frukost.04092016-IMG_6010

När man har hembakt bröd hemma hela tiden. Godaste jag vet. Men plötsligt kan det kännas som lyx med en skiva köpes. Tokigt. Människan är en intressant varelse, minst sagt.

Vi tänder ljus, sörplar kaffe, bäbis- och Minimangosar, och enas om att det är riktigt innemysväder. Ni vet; blyertsgrått och regnigt. Skön luft under morgonrundan, mao.

Söndagmorgon på Drömgården.

Ha ett skönt avslut på helgen idag, alla ni!

Lillafrun