13102016-img_8490 Hej i torsdagen! 

Jag sitter vid vårt köksbord och sörplar morgonkaffet i skön tystnad. Toksent, jag vet. Men såå gott!

Jag och kidsen tog sovmorgon så länge vi bara kunde i morse, så himla skönt. Där utanför fönstret var och fortfarande är, så frostigt. Och under duntäcket hade vi det ohyggligt varmt och skönt. Jag, småttingarna och så den där lurviga, vilda lilla donnan. Sally-Hally-Gally. Men vi klev upp, lagom så allt som skulle hinnas med, hanns med. Innan Bjossan skulle iväg några timmar för lek och bus på Förskolan, alltså. 13102016-img_8492 Där;

I full färd med att få tag på Ssssally.

Tänk det namnet, sagt av en två-och-ett-halv-tåring, med mycket betoning på s:et… och sådär yberläspande…. bestämd är han också… Hon har ju snott hans gosedjursråtta, förstår ni. Hemska saker!

-håhå, gullbarn! 

Och där på sängen låg familjens minsta, men ändå största, cooling;13102016-img_8487

Pekade menande på magen… *

…och var sådär söt att man får ont i kroppen. Mina älskade stjärnor, alltså. Storebror och Juniflickan. Min rikedom!

Torsdag, ja. Jag känner mig nästan lite yr efter gårdagen. Den var så innehållsrik och lång och lite småstressig och tokspännande och allt på samma gång. Väldigt lyckad också!

Idag kör vi lugnare dag. Med skön träningsvärk i kroppen efter träningspasset jag och Storan körde igår, där mitt bland alla onsdagens turer.

Det sörplas kaffe lite extralänge. Tvättmaskinen jobbar på. Kattungen ligger på kökssoffan och sover och Lillan ute på bron i varma voksin och sköna luften. Det är magiskt vackert ute och ja, vi har mystorsdag helt sonika!

Snart helg också, den längtar jag till! …inte klokt vad en vecka går fort!?

Hoppas ni haft och har en fin oktobervecka!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4