14102016-img_8552 14102016-img_8556 14102016-img_8576

Att vakna bredvid två varma småttingar. Snicksnacka, i lugn och ro. Masa sig upp, sätta fötterna ner på nysåpat trägolv. Vandra ut i tysta köket, dra igång kaffebryggaren. Tända ljus. Vakna till liv, både hus och människa. I sakta mak.
Till skillnad från förra fredagen, som förvisso var fantastiskt mysig med allt det mysiga fixet inför Lillans dopdag. Så har vi idag, och faktiskt hela helgen, bara oplanerade hemmahelgsdagar framför oss. Ljuvliga känsla och tanke!

Planen denna lyxiga mannen-är-ledig-hela-helgen-helgen är att båda familjemysa i lugnan ro och sen hinna greja en del. Låter som en bra plan tycker jag!


14102016-img_8562 14102016-img_857114102016-img_8566

Vi har startat dagen, jag och Minimannen, med varsin gröttallrik. S längtar efter sin pappa. Och jag längtar efter min man. Han har ju varit ifrån oss nu sedan i tisdags, så det är ju inte så underligt att vi längtar. Men snart,, snart borde han rulla in här på gården.

Förutom att få pussa mina barns Vackerpappa, ser jag fram emot dom där hundra långa ljusen han har med sig hem (=lycklig ljusoman). Och den där nya, hela, blöjhinken (hallelujah för en HemmaMamma!). Jag och S funderar nu på att sno ihop egen blåbärsglass som vi kan ha till fredagsmyset. Lillvännen ser också fram emot att Farfar ska komma med traktorn sedan. Vardagslyx för en tvåochetthalvtåring!

Några av våra planer och önskningar inför helgen. Det bästa, är ändå att bara få vara tillsammans allihopa igen, efter flera dagar ifrån. <3

Finaste fredagen till er och trevlig helg!

Lillafrun