Hej i kvällen! 

Familjens Kortare (kameran) har sedan igår varit ute på lite vift. Så ikväll säger jag hej, hoppas ni haft en bra dag. och godnatt! , med en drös lite småsuddiga, men för mig så hjärtevarma, ajfån-bilder från den här novembermåndagen.

14112016-img_6833

Stora Lilla Familjen ute på tur.

Mamman drog Storebror på sin snowrejser, och Pappan rullade snusande Lillan i vagnen. Pojkarna stannade efter en bit och hjälpte Farfar med en grej medan tjejerna fortsatte runt långrundan.

14112016-img_6836Stjärnorna med sin efterlunchenlek. Någon var chef, en bestämd men ödmjuk sådan. Och någon bara flaxade med armarna och log och gjorde glädjetjut åt precis allt den där chefen pysslade med.

14112016-img_6856Åh. Den där stunden var himmelsk. Jag och Lillan kröp ner under filten tillsammans en stund. Pojkarna var iväg och tvättade bilen och kikade på brandbilar och sånt där häftigt. Vi hade också en häftig stund, men på ett annat sätt.

14112016-img_6868

Å hoppsan, då. Två svettiga päron, efter ett tillsammansträningspass.

 Och nu är det kväll, ja. Ögonen går i kors. Jag och M ska ta vår kurrande vän, Sallykatten, och masa oss till Storsängen där resten av vårt älskade gäng ligger och sover.

14112016-img_6880

Att ta det på det lite suddiga viset, alltså. Faktiskt fasligt trevligt, om jag får säga det själv.

Natti!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4