13122016-img_7243

Det här har nog varit Universums Tröttaste, Mörkaste och Lussemysigaste dag. Nåånsin.

Barnen var trötta när vi kom hem från lussefirandet och knoppade en efter en. Ja, till och med morsan gjorde sällis. Storebror sov ute i vagnen och jag kröp under filten med Lillasyster. Ljuvligt.

13122016-img_1596

Här har Bjossan, han som under morgonen hade haft sin livs första lussning, vaknat och gosar med Lillasyrran som också hon håller på att vakna… ja, eller bli väckt kanske snarare!

Mannen gav mig sedan under eftermiddagen lyxen, att stänga in mig i Salen och träna, alldeles själv. Medan han lagade middag och myste med ungar. Så himla lyxigt, både att få det där träningspasset som tog gammal, och gav ny, energi. Och sedan få sätta sig till dukat bord.

På toppen av den här Luciadagen åkte jag till kyrkan och satt stolt som tuppen över mina gullisar. Storan som fröken och syskonbarnen som sjöng tillsammans med gullevännerna. Så himla, himla fint. Och stämningsfullt!

Och soom jag längtade hem till den där lilla dockan. Jag är så otroligt ovan att vara ifrån henne. Ett par gånger har jag varit ifrån såhär, en timme eller två, liksom. Men det känns precis som om jag skulle ha glömt att klä på mig brallan, eller nåt. Storebror längtar jag också efter, men vi har ju tränat oss en del på att vara ifrån varandra lite längre än så. Ni fattar. Kära nån. Om 8 dagar är hon 6 månader. Huu, tiden går så fooort. Samtidigt som det känns som om vi varit fyra i familjen, i all evighet. Jag njuter av varje dag. <3 Men alltså. Inte klokt, att hon, världens nöjdaste och coolaste bäbis, snart ska börja smaka på annat än mammas mat  (!?). Äsch. Det där pallar jag inte tänka på nu. Blir alldeles för blödig. Så, vi tänker inte på det, än på ett tag.

Det var med andra ord såå underbart att komma hem. Natta barnen medan mannen gick upp för ännu ett pass på övervåningen för dagen. Jag njöt av att lägga mig i mitten av två små småttingar, som efter en stund snusade båda två. Nu har jag masat mig upp och ska nattapyssla lite. Bland tända ljus och tunnbrödmackor.

Juletid. Älskar!

Lillafrun