25122016-img_2264Ni vet;

Det äts och sovs och äts lite till. Umgås med familjemedlemmar härs och tvärs. Det är leksaker precis överallt i hemmet. Lilla Juniflickan hoppar mellan gullepyjamas och sin fina, fina juleklänning som bara måste användas så många gånger man orkar nu under julen. Bjossan är mer än nöjd i allt som händer, han också. Päronen likaså. Tillsammanstid. Bästa som finns. Det lugna bryts av med svettiga träningspass och sköna promenader. Och med små tider att passa, som alltid alltid är hur svåra som helst att passa. Det blir a l l t i d stressigt ut genom dörren.

Och idag sken solen några minuter också. Och gjorde det där lilla, lilla snötäcket alldeles gnistrande vackert. Några minuter, ja. Sen började mörkret falla och himlen förvandlades med solnedgången. Så fint.

26122016-img_2266

Och nu?

Nu väntar en riktigt festlig kväll, med den coolaste 80-åringen jag känner. Storfest, för honom. Och tillsammans, med tjocka släkten. Så roligt det ska bli! (Grattis Morbror S!)

Jullov fullt av Juldagar.

Önskar så att ni har det gott, ni med.

Lillafrun