26012017-IMG_3821Prick det där;

-30 rosor i min absoluta favoritfärg. Prick det, var jag så himla värd just idag. Bestämde jag mig för i morse när jag och Lillan var på affären efter att ha lämnat Storebror på Föris.

26012017-IMG_3822

Så från mig själv, till mig själv. 30 rosa rosor. Alltså, tack Emmeli!! 

Alla är vi ju var våra chefer, visst? Över oss själva, menar jag. Och jag vet att jag är en ganska sträng chef, mot mig själv. Driver på mig själv, som mot ingen annan. Och så det jag pratade om förra veckan, ni vet. Att det är så lätt att hela tiden bara, bara tänka på andra och vilja att dom ska ha det bra och sen smått skiter man i sig själv. Jag tror i och för sig att det är supersupervanligt att leva lite så, särskilt mitt i småbarnslivet. Och jag kan inte påstå, att jag lider. Inte det minsta, faktiskt. Men nog är det lätt att glömma sig själv, kära nån ja.

Men jag brukar nypa åt mig dom där småstunderna som är som guld värda och bara för mig; Den där snabba men varma och sköna duschen, svettiga träningspasset, lilla stunden alldeles själv på kökssoffan. Och idag klappade jag mig själv på axeln och sa att du gör det bra, hörredu morsan! och tog det där fånget med rosor under armen, matkassen i andra och lilla bäbisflickan i nån för-stunden-uppfunnen-arm. Ni vet; Bläsckfiskarmarna. Dom som liksom bara poppar upp, för att dom måste.

26012017-IMG_3827

Njöt så av pysslet att fylla vaser med rosorna och strössla ut här och där.26012017-IMG_3838
Där är inne i Salen, ja. 26012017-IMG_3831

Lillan sov och jag trippade upp till målarrummet och målade ännu ett varv på stokken. Och sen fick den här mammakroppen äntligen ett träningspass igen, efter några dagar av bara promenerande, för att riktigt få bort den där nedrans Basiluskan. Det blev för övrigt ett roligt och svettigt pass, kanske skulle jag ha delat med mig av det om någon är sugen? 26012017-IMG_3836

Mera lim är inköpt också, så idag skiter vi i torsdagsstädningen här hemma. Jag och Bjossan ska pyssla tillsammans i eftermiddag istället. Klippa och klistra, stöka och slira ner lite till. Så tar vi snyggatillandet av hemmet imorn istället. Vilken bra plan, va!

Näpp. Nu ska jag och Lillan ta ”Mammas Räserbil” och dra mot Föris och hämta hem en Storebror som checkar ut för helg! –Uuunebaat!

Och du! Klappa dig själv på axeln vettja, du med! Gör något gott. Bara från dig själv. Till dig själv. Det är du värd. Liksom. <3

Lillafrun