06032017-IMG_577106032017-IMG_5779 06032017-IMG_5785
Jo, jo.

Än finns det många, många treårskalasspår kvar här hemma. Mysigt, liksom. Att njuta så länge vi bara orkar. Snart, snart ryker nog dom där ballongerna i taket och den där megastora trean. Det är prick hur bökigt (krångligt) som helst att ta sig in i skåpet som trean hänger på. Och så har vi ju faktiskt haft treårskalas i en veckas tid nu. Men ska det va så ska det va, liksom!

06032017-IMG_5782Lite innevår har vi här inne också. Jag känner hur vårlängtan börjar komma mer och mer och mer nu. Med dessa takdroppardagar, när vårvintern är som bäst. Det gör mig så glad i kroppen. Tänk vilken härlig tid som väntar oss nu. Lite småtröga två 2017-startsmånader tycker jag nog allt att det varit. Men nu, så!

06032017-IMG_5774

Idag är det lördag och vi vaknar till strålande sol.

Helt underbart.

Nu har jag och barnen kramat hjärtevännen hejdå efter så himla mysiga och fina dagar tillsammans. Vi ska ut i vackervädret. PappaMorfar är här och det ska eldas bråte och grillas korv och njutas i en snödriva. Det låter som en bra lördagsplan, tycker jag!

Såklart längtas det lite efter den där Vackerpappan vi inte sett på några dagar nu. Han är iväg söderut i landet idag. Helguppdrag, mao. Något som inte tillhör vanligheterna nuförtiden. Igår var han i norr på svt. Vilket är hans mesta jobb, jag vet att ni är några som undrar. Idag har han plötsligt flaxat till söder för storuppdrag; Slutspelshockey på tv4. Ja, lite sådär jobbar han, den där skäggige över-ljudet-i-tv-rutan-bossande mannen; uppdragar härs och tvärs, är sin egen chef och så vidare.. verkar coolt på alla sätt. Själv är jag alldeles för feg för det där med egenföretagande. Jag har har i och för sig mitt eget företag här hemma, när M är borta, alltså. Drömgårdenföretaget, med två småttingar och en galen katt. Love it!

Så idag har vi myslördag med en älskad Pappamorfar och imorn blir det skitmysigt när M kommer hem!

Ha en härlig helg, alla ni!

Lillafrun