12032017-IMG_6090


Vilken härlig söndag det här blev.

Vi rejsade runt här inne i några timmar, innan det blev lunch och den där skäggige kom hem igen och vi bestämde oss för att tempot fick pausas för sånt där tydligt söndags-tempo istället. Kaffesörplande ute på bron med norpande ur kakförrådet som är ganska stadigt nu sedan all kalasbakning senaste veckorna. 12032017-IMG_6062 12032017-IMG_6072Lyssnande till takdropp. Lite inför-nästa-vecka-planering. Bara-vara-tid. Snölek. Och ungefär sju tusen vändor fram och tillbaka med lillsparken på våran väg.12032017-IMG_6075

Sen har timmarna svischat och nu är det kväll. Hemmet är skinande rent, små småttingar sover, en morsa är sådär löjligt nöjd efter skönt träningspass och efterföljande världslyx (varm dusch). Nu ska jag möta M i finsoffan och hinna prata i kapp för dagarna ifrån. Den där M som jag längtat så efter.

Vilken vecka det här har varit; med treårskalas, vännerhäng i massor, födelsedag för älskade Minimannen, sportlovsmys, massa pyssel, ljuvligt vårvinterväder och som toppen av allt har vi samlad familj igen. Finsortens vecka, helt klart!

 

Lillafrun