11042017-IMG_7669

Finaste lilla pärlplattekycklingen i mannaminne. Den från honom till henne. Som den bästa punkten efter morgonen som inte alls var så rolig. Den där kycklingen värmde Mammahjärtat massor. 

När jag mötte min lilla pojke som haft det prick hur bra som helst och gjort sötaste påskpysslet till mamman under dagen, så åkte han och jag en liten sväng på byn. Köpte jord och bad om tomma godislådor och sånt. Snart, bara jag får en bra lucka, ska luktärterna sås. Jag är så himla pepp på det. Hoppas, hoppas dom kommer trivas och vilja blomma här hos oss om några månader. Och efter mellis tog jag Lillasyster i vagnen och Storebror i handen, så gick vi en världsmysig tur runt gården. Spatserade över våran lägda och vek sedan av vid passande ställe. Norpade björkris och höll samtidigt på att blåsa bort i vårblåsten. Men fasligt peppade återvände vi in och började pynta.

Bäbisen sov och Storebror fick pynta loss utan små bäbishänder som norpade kycklingar av honom. 11042017-IMG_769211042017-IMG_7676

S pyntade utan hejd, om man säger så. Så gulligt så man smäller av en smula. 11042017-IMG_7687Dom där kycklingarna vi pysslade förra året, varvat med lilla påskpyntet jag bara inte kunde låta bli att köpa och som passade ypperligt till S för att fixa påskris till han och Lillasyster. 11042017-IMG_7691Så himla fint det blev, alltså.

11042017-IMG_7686

Och här ser ni en liten, liten sneakpeak på hur det största perspektivfönstret blivit utbytt mot två storfönster. 11042017-IMG_7668

Och i gräset la vi en massa målade ägg och en sån där kyckling med hatt.11042017-IMG_7694 Dör söthetsdöden, så gullig!

11042017-IMG_7700

Så nu har vi det alltså påskpyntat här och där, mitt i röran.

För ja, kära hjärtanes. Hemmet är lite, lite upp och ner nu kan man säga och svischar lite allmänt känns det som. Jag försökte förklara för mannen vid middagen att; ”alltså Martin, jag känner att jag inte riktigt har kontroll nu. Okej, på barnen till punkt och pricka. Fast varendaste rum är upp och ner och det sågas och grejas hit och dit. Men solen skiner och ungarna är glada och Jag är lycklig och känner mig alldeles pirrig i magen. Men jag har inte kontroll. Det händer så många saker på en gång nu. Har DU kontroll!?”. Det svarade han inte på. Bara log sådär finurligt och gav mig lugn i magen. Åh. Älskar att få göra den här livetresan med honom.

Nu ska jag kila iväg på föräldramöte. Hujedamig, så jädrans vuxet!!

Ta hand om er. <3 

Lillafrun