IMG_416020130611-182138.jpg

20121219-172818.jpg

Å.

Idag har jag och M varit Man och Fru, i fem år! Så himla, himla stort faktiskt. För det fantastiska är att det liksom gått från att vara som en saga, att det liksom till sist blev vi.. som en dröm alltihop. Till att det bara blir bättre och bättre. Inte klokt. Bröllopsdagen för fem år sedan var helt och hållet magisk, från början till slut. Ett utav av dom minnnen som ligger som allra varmast i hjärteasken. Delad plats med Litens Touchdown och När Lillan Kom Till Jorden.

Det är så häftigt. Hur allt det här fantastiska, Livet tillsammans. En gång startade, med ett pirr i magen. Som visade sig vara den största av kärlek. Kärleken som lett oss till det vi har idag. Varandra och två helt ljuvliga skapelser till småttingar.

Med M vid min sida går livet som en dans. Även dagar som egentligen inte alls är någon dans över huvudtaget, utan snarare en halta-sig-fram-dag. Ja, ni vet. Såna varvas ju livet med också ibland. Man kan ju ha möjlighet, ork, lust och så vidare.. att ta såna dagar på olika sätt. Och för det allra, allra mesta så dreamteamar vi, och gör det bästa vi bara kan. Tillsammans.

Idag är det till exempel inte den flärdfullaste av dagar. Jag är så, så trött. Har ont i kroppen. Visserligen träningsvärk sedan Storans och mitt pass häromdagen, men också ont i kroppen av att ha sovit dåligt, legat konstigt, burit aaaaaaalldeles för mycket storbäbis på min ena höft senaste dygnen.. jag som aldrig brukar ha ont i kroppen. Nåväl. Mig är det skit samma med (ni förstår vad jag menar). Det jobbiga är Lillan som är så sjuk. Men vi väntar doktortid i eftermiddag och hoppas på bra hjälp. Det är ju Den Där Vaaaaansinnigt Efterlängtade Fredagen också. VackerPappan får semester (!!!). Så det känns ändå som att det finns en hel del hopp i luften idag.

Jag möttes av det här i morse (vi som har gett varandra ett gemensamt bröllopsdagsfirande vi hade tänkt slå till med imorn, men som vi nog pausar då Lillan inte mår bra)…

07072017-IMG_3233 07072017-IMG_3234

Det vackraste fånget ljusrosa rosor. Ett pysselpapper ur Litens pyssellåda. Fyllt av såna kärleksord att jag fick fladderhjärta och hade kunnat börja gråta vilken sekund som helst, men höll mig lite då det kändes som att det var nog många som jobbade på med tårar för tillfället. Och i paketen var det fullt av fina ting. Vackra undisar och en klänning. En klänning som jag själv aaaaldrig skulle ha sett i butik…Jag hade typ dömt ut en innan jag provade den… ”men vad är det här? och hur liten storlek tror han att jag har egentligen?? …” …men vet ni! Klänningen satt som en smäck och var så himla skön och fin. ”Ganska fin, mamma!” sa Liten spontant och peppigt.  Ha ha! Gullungen!

Nu ska denna Fruga försöka reda upp det här hemmet som ser ut som ett stekta-ägg-kladd här inne, blandat med döda fåglar och näbbmöss utanför dörren (Sallejägaren har någon slags räserperiod inom jakt nu). Lillasyster sover gott ute i vagnen, lite piggare idag. Och S ser på Pettson och Findus. Så det gäller att passa på nu.

Men alltså; Heja Kärleken! 

20121107-135825.jpg

Jag älskar Dig M.

Ett liv för Mig. Är ett liv, Med Dig. Jag kommer alltid, alltid, alltid… att älska Dig. 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4