17072017-IMG_3813Nu dröjer den där synen ett tag. Juniflickans hand i Thailandsmosterns.

För nu har vi kramat dom hejdå igen, den där coola, modiga Thailandsfamiljen som idag åker söderut igen och om ett litet tag flyger iväg för ett nytt år i Thailand. När man heter Emmeli och älskar att ta hand om en Drömgård, ha älskade hemma-ritualer, njuter av en gammal grusväg att spatsera på tillsammans med barnen och alltid blir lika lycklig över att ha bytt ut den frukostgeggiga kökshandduken på köksbordet, mot en nystruken. Då, är det där levernet liksom så långt ifrån mig själv. Men det häftiga är, att vi är så olika. Men ändå så lika. En del av Taikonsfamiljen är vi allihopa, och senaste pärlbandet av dagar har vi varit tillsammans så mycket vi bara kunnat. Och som vi har njutit!

Vi ha hattat runt…. på badstrand, till MammaMormor och PappaMorfar, till Drömgården för arbetsdag (hurra!! Vi är fortfarande häpna över den!), på Auktion, på Sommarparty för födelsedagsmännen, på långpromenader och löpturer, i varm bastu och bara sörplandes över en kaffekopp, pratandes om allt och inget.

17072017-IMG_3738

Och igår, toppade vi alla dagar med en dag ute i Sommarstugan. 17072017-IMG_3747Blev varma i solen, åt korv med bröd, solmogna jordgubbar och melon så det stod ut genom öronen på oss.

17072017-IMG_3749Sprang långa löpturen längs gulligaste grusvägen, precis vid vattnet. Mannen var först ut som ni ser.

17072017-IMG_3750

Njöt synen av lekande och badande barn (i iiiiskallt vatten!)

17072017-IMG_3779

Efter svettiga träningspassen bastade vi, piffade oss lite och åkte iväg för restaurangmiddag hela gänget på kvällen.17072017-IMG_3782 En så himla fin dag, den också. 17072017-IMG_3787Stor och liten kusin. Å, så mycket kärlek. <3

17072017-IMG_3808Så hade vi kramkalas i vackraste kvällssolen med vattnet som en tavla bredvid. Jag fullkomligt avskyr avsked. Vem gör inte det, liksom. Men vissa är nog bättre på det, än andra… jag är inte tipp-topp, alls. Usch. Det vred om i hjärtat och ett år känns lite som en evighet, fast samtidigt vet jag att så inte är fallet. Livet just nu är så (för det mesta, inte alltid såklart) roligt och innehållsrikt att det liksom svischar mestadelen och vi nästan ööönskar att det skulle gå lite långsammare.

17072017-IMG_3816Så; Love you hela Taikonsfamiljen och ha ett nytt världshäftigt år i varma landet, älskade K-familjen. <3 

Vi har gjort så gott vi kunnat; bunkrat tillsammanstid för ett nytt år ifrån. Och jag tycker att vi gjort det himla bra.

Lillafrun