IMG_6323Och så var det måndag igen…

-och helgen liksom bara svischade förbi och idag undrar jag varför i hela friden det inte kunde vara sisådär tre helger på raken, precis nu, i ett svep liksom? Håller ni med?

Skulle vara himmelskt.

Men helgen som var, var god. Så himla, himla vackert tidig-höst-väder, för det första. Ena dagen med fläng och fläkt och igår, en riktig hemmadag hemma på gården. M hann mycket på huset, så jätteskönt. Jag och barnen var ute på små äventyr ute på gården. Som att gå och hitta skruttiga och o-skruttiga hallon bakom lagårn, finna en stor, stor sten som var alldeles perfekt för klättring och så vidare. En långpromenad när små skulle sova tog vi oss också. Så passade jag på att slumra i solen en ministund jag med, innan köttbullarna skulle rullas för middag.

IMG_6324

Synen jag hade ovanför mig gillar jag massor; äppelträdet fullt av äpplen. Det där är mitt äppelträd. Det bara är så.

IMG_6329

Måndag, alltså..

Mamman är trött och barnen pigga. Ändå en tacksam kombo. Dom, före allt. Så skönt att Juni bara hade den där lilla feberkvällen i lördags och sedan inget mer. Bara snuvan. Och hostan. Vi tar det lite lugnt idag, mao. Myser just nu inne framför Pippi Långstrump. Kidsen sippar på varsin vällingflaska och mamman på ännu en kaffekopp. Tvättmaskinen är den enda som jobbar på med något slags tempo. Vi tar en lång och lugn morgon, alltså. Så får vi se om/vad vi hittar på sedan. Men nu är Pippi-avsnittet slut och den minsta ska få sova och den större är pysselsugen!

Framtill midnatt är tävlingen för en personlig almanacka igång, så skynda tävla nu om du inte redan gjort det! Jag är kär i min almanacka! … tävlingen finns du HÄR!

Önskar er en fin veckostart!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4