IMG_7894 IMG_7893 IMG_7901 IMG_7908 IMG_7918
God morgon!

Här dräller pyjamashjältar och busungar runt och vi ser fram emot en lördag som redan nu känns så härlig. Helgkänsla och strålande höstsol. Morsan ska iväg på litet roligt uppdrag, mitt i dagen. Syskonfotografering på vacker plats väntar. Längtar så. Bland det roligaste jag vet ju. Annars har vi Tillsammanstid hela helgen lång. Bästa som finns.

Idag kanske köket hinner få sig lite färg på väggarna också.. vi får väl se! Härnäst väntar ändå att snyta någons lilla galet snoriga näsa, torka upp den där kattkräkan som katten så fint just lämnade efter sig och mannen mumlar också något om att tvättmaskinen verkar läka vatten. Ahapp. Bäst att sträcka på sig!IMG_7903

Men ändå. Livet, liksom. Tillsammans med dom där tre. Oslagbart. För mig.

Och just det. Som många undrat. Både Lillans- och min pyjamas kommer från h&m.

Ha en skön helg, alla ni!

Lillafrun