19122017-IMG_9695 19122017-IMG_9696 19122017-IMG_9702 19122017-IMG_9704

Strutar med alldeles nykokta möra chokladkarameller och sötaste God Jul-hälsningen på gult papper.

Storebror har varit på föris en liten sväng idag. Ätit julbord med småvännerna och strösslat duktigaste och finaste fröknarna med ett sockrigt, kärleksfullt God Jul. Det är dom mer än värda, dom där människorna som gör ett så viktigt och fint jobb!

Nu snusar syskonen gott ute i vagnen efter långpromenad, som vi gick tillsammans med en gullig bya-mamma och hennes småtting. Kära hjärtanes vad jag fick flåsa och svettas för att hänga med, med mitt dubbel-lass. Härligt, både med sällis och hög puls! I eftermiddag ska vi fira jullov, har jag och Bjossan bestämt. Följa vår nya decemberritual som vi haft många eftermiddagar denna månad. Se mysig Julfilm och äta gott mellis samtidigt. Kanske, kanske tar vi in den där gröna granna ikväll också, när pappsen kommit hem… eller så spar vi en dag till… så inte allt pyssligt tar slut för fort…fast därefter väntar ju också massa mys och mys och mys.

Jag erkänner. Juleknarkare jag är.

Ta hand om er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4