Å. Precis, precis det njuter jag som bara den av idag;

Körsbärsblom, Krya-på-hälsning och Lördagssol. Och mest av allt; pigg(are) familj! Energin återvänder sakta men säkert.

När mamma hade puss- och lekstund med barnen när vi var på ultraljud för ett par veckor sedan, hade pappa skickat med körsbärskvistar som jag önskat. Så härliga redan då. Och bara några dagar senare, ståendes i vatten, började det gröna skymta. Lagom till denna helg, som behövt lite extra pepp, har knopparna slagit ut och det är små alldeles ljuvliga vita körsbärsblommor på kvistarna. 

På köksbordet står den där krya-hälsningen vi fick från Mäjadalen igår. Vårvinternipprig pärlhyacint och ett doftljus jag ska tända till kvällen. Alltså. Så himla hjärtefint.

Om morgnarna denna vecka har Syrran M (ni vet, ena Storstadssyrran.. den andra Storstadssystern är ju i Thailand för tillfället) och Storan och Päronen hört av sig massor. Sånt som gör mig alldeles gråtig av lycka. Den där mjuka, varma kärleken. Och just i skrivande stund skickar mor ”hur mår ni?”-sms. <3 

Och så den här Lördagssolen också! Åh.

Idag tar vi lördag med största dosen energi och välmående på en heeel vääärldslång vecka. Lycka!

 

Önskar er en härlig dag!

 

Lillafrun