(inlägget innehåller en adlink)

 

Mannen blåste mig lite häromkvällen när han kom hem från jobbet. Hade sådär vardagskärleksköpt ett fång rosor på Lill-ica och på så vis tänkte jag att han ju inte hade koll på vad det var för dag, dagen efter. För att du är en så bra mamma, sa hanGulligt!

Men till morgonen när vi snabbsågs där i köket för att pussas, säga ”kör försiktigt idag!!” och så… ja då plötsligt hade han en bukett bakom ryggen. Igen. Från fina Blomsteraffären denna gång. Sådär rosa och röd och kärlekshärlig. Ja. Såklart blev jag en blöt fläck.

Så vacker bukett. Värmde i hjärtat. Massor. Så det är kärlek på köksbordet just nu.

Och så dom där ljuslyktorna jag aldrig tröttnar på och som finns i massa härliga färger. Från Iittala. Finns att köpa HÄR till exempel. Älskar nu när solen strålar i köket och lyser genom skålen, lyktorna och vasen.

 

Städtorsdag idag annars, tillsammans med mitt lilla gäng! Nu har vi precis varit ute på långrunda. Vilande syskon i vagnen och en mamma som tankat sol och energi. Det blåser idag, men är strålande soligt och ett riktigt glad-väder. Heja det!

 

Hoppas ni har härlig torsdag!

 

 

Lillafrun