Söndagsbestyr. Dra fram lite gammporslin och rosiga servetter. Tända ljus och ladda kaffebryggaren full. Kleta till en egen (såå god) mandelmassa, fylla slätbullarna, spritsa grädde och snöa florsocker på toppen. Och till sist, till Söndagens allra viktigaste syssla; Äta semlor. Såklart. Tillsammans med nära och kära. 

Minimannen var mer än taggad på Semmelkalas och äntligen blev det ju en helg där det passade ypperligt. Så härligt!

Annars har det mest skottats och söndagsgympats. Och efter semmelfikat var Svärfar kvar länge och bara spånade lösningar och idéer med oss för övervåningen. Älskar hur han är lika peppad som vi och ser möjligheterna, och inget annat!

Nu väntar söndagkväll. Jag och mannen har lagat middag tillsammans. Något vi tycker mycket om att göra men som det var längesedan vi gjorde nu. Medan ugnen nu gör det sista passar jag bara på att kika in här och önska er en skön söndagkväll!

Hörs imorn igen!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4