Torsdagsbestyren idag!

Ni vet, städrejset och så. I en välda fart gick det idag. Firade med Torsdagsgympa direkt sedan. Med liten Mini-PT som stod och chillade, åt äppelbitar och sa hopp! till mamman som en uppmaning. Men det blir mindre och mindre hoppande nu…

Drömmig paketinslagning.

Hur roligt är det inte att ge något som man vet att födelsedagsdarlingen önskar sig och som dessutom är något så fint att man ju också skulle vilja ha den själv?

Och Mor-och-dotter-matchning!

I lilla, vitt och blått.

Liten trött flicka. Som alltid gosar med mammans hår så fort det är tröttnigt och hon är nära sin mammas rufs… vilket ju är jämt.

 

Alltså..

..jag tror att jag är inne i min räserfartigaste tid av graviditeten nu. Jag somnar gärna med barnen om kvällen, ofta, men dagarna är fyllda av så tacksam energi. Jag är ju en görare, som ni vet. I höstas under dom där tröga illamående,- och trötthetsveckorna var det kämpigt, hittills kämpigaste graviditeten på så vis. Men likt med Liten och Pyret i magarna, har den där perioden tvärvänt och sen har det levts lyxigt preggoliv och likt denna gång. Hurra! Det enda jag skulle kunna klaga på, är min foglossning som stör mig mer och mindre. Med Storebror hade jag i slutet några veckor med kraftigt ont och det var ej roligt att gå på den ishalka varje dag som den vintern bjöd på. Med Lillasyster kände jag tidigt av ont, sen försvann det… jag visste liksom vad jag kunde göra och inte, för att hålla det onda i schack. Och samma är det den här gången. Det onda finns där.. som jag kan ”reta fram” om jag gör fel saker. Typ skottar för mycket och tung snö. Går för fort på skoterled (vilket jag gjorde i måndags och fick sketaont efteråt)… men kära hjärtanes.. jag tränar och promenerar, lyfter, bär och susar fram genom dagarna. Så ja, jag bara njuter allt jag kan. Känns overkligt att det bara är några få månader kvar av denna Preggotet…

Nu ska jag bära över snusande Lilla från vagnen till Rymdskeppet. Så susar vi iväg och hämtar Storebror på Förskolan och åker sedan vidare mot Lilla byn för mysig eftermiddag. Fira födelsedagsmoster, strössla kramar, ge stort paket och pysslade födelsedagskorten… och så hörde jag ryktas om favorittårtan; Prinsesstårta från Bageriet!

Vi har Kalasmysig första mars-dag! Jojo.

 

Vi hörs snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4