(inlägget innehåller en reklamlänk)

Tapetdrömmigt!

Äsch. Som sagt. Det är aldrig fel att drömma!
Jag slog till och klickade hem ett gäng tapetprover. När det blir tapetdags, det vet ingen. Så himla fina hela bunten i alla fall. Råkade sedan hitta ännu fler jag föll pladask för. Titta HÄR om du vill..Tror baskemig precis en sån sitter uppe som ett utav tapetlagren i ena rummet där.

Tapeter, alltså. Så himmelens fint och något vi absolut kommer ha mycket av här hemma. Pärlspont i vissa rum. Som hall. Och kanske kök. Kanske, kanske korridoren/hallen uppe. Annars en massa härliga tapeter.

En av tapeterna i provhögen ska absolut vara i vårt sovrum uppe sedan. Kär. Och mannen är enig också. Sicken grej!

Tisdagkväll annars.

Efter middagen kramade och vinkade vi Norrnorr-vännen hejdå efter sportlovsmysiga dagar tillsammans. Jag har tabatat och donat. Liten prins sover nu i renbäddad säng. Laddar inför födelsedagen om inte många dagar alls. Lite nyförkyld och rödrosig om kinderna. Lillasyster likaså. Fast hon är Lillasystervaken och hänger med sin papps inne i lekrummet. Någon njuter massor. Förresten båda två.

Jag känner mig skönt trött och längtar efter att krypa ner i vår renbäddade Storsäng också.

Hoppas ni har en god kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4