(inlägget innehåller reklamlänkar)

Det är någon som älskar sitt lilla syskon redan.

Jag blir så gråtlycklig av synen. Och känslan, framförallt. Han är den finaste Storebror man kan ha. Det är jag helt säker på. Förstås.

Älskade S.

Fredagspiffad. Bland Favoritleksakerna, som ju så många undrade över. Briokitet som är fantastiskt roligt. Ni kan hitta det HÄR förresten. 

Mamman målade naglarna i pigg färg. Som för att lura sig själv till den känslan. Trött och mör var mer sanning. Ändå härlig fredagskänsla.

Lacket finns HÄR. Till fin-pris så jag nu!

Preggomamma i kär skjorta. Från när J låg i magen.. men jag tror att det är precis samma som säljs fortfarande. Hittas HÄR. 

Minsting i magen växer.

Vissa stunder ser och känns magen så liten. Och vissa stunder precis tvärtom. Trodde att jag skulle ha trollat fram ont nu, efter smågalen fix-vecka. Men icke. Tack kroppen för det. Jag är så otroligt glad att få kunna njuta så, även av denna preggotet.

Och där var vi utanför dörren!

Skorna. Mina älskade Blundstone. Finns HÄR i massa varianter. Också dom till nedsatt pris. Vilka fintips ni får idag, va!

Förutom att dom behöver pyssla om dom lite inför våren. Så är det väl typ fjärde året jag traskar runt i dessa skor. Mina absoluta favoriter. Funkar ju jäääämt. Jag bara längtar tills jag kan klafsa iväg med dom till stallet också….. men det, det känns ljusår bort nu (sådär så att dessa blir stallpjucks och nya traskas i för annat..). Det är fint att ha något att längta till, långt fram, också.

 

 

Jo.

För vi startade helgen med en mysig stadstur, alla tillsammans, igår. Barnen och pappan parkerades (alla mycket nöjda) i härlig lekhörna. Medan mamman typ fick vingar och flög iväg bland massa butiker. Gjorde små ärenden, handlade för påskägg, köpte svindyr ansiktskräm (vad hände där? Jag som använder inget. Eller typ nån barnsalva. Jag tror jag tyckte att jag var värd den. Du får den av mig. Det spelar ingen roll vad den kostar. Sa han. Tack darling).

Sen drog vi till haket som ungarna tycker är vaaansinnigt exotiskt; Hamburgerestaurangen (Max). Pommes och iskall mjölk, ballonger och bubbelskratt. Allt i en väldigt lycklig småbarnsröra. Storhandling sedan… i såna där förfäärliga kundvagnar, ni vet. Långa som as. Med ”bil” för ungen längst fram. Jag höll på att riva minst halva stor-ica innan vi var igenom..

Väl hemma på Drömgården igen var vi så löööjligt nöjda. Så vi fullkomligt dök ner i Storsängen. Och somnade. Allesammans. Vi är verkligen som gjorda för stan, sa han.. jag sluddrade medhållande innan natten fångade mig totalt.

 

Jo,jo. Det var så vi började vår helg.
Och idag är det Lördag. Vi vaknar till en utvilad sådan!

Äter långfrukost och kikar vad som egentligen följde med hem igår.

En del ser ni där. Tröjan HÄR. Byxan HÄR. 

Ett ärende var att hämta ut ett paket på polarn. Med bland annat den där söta tröjan i. Och så shoppades lite annat också. Som dom där brallorna jag hade missat att dom fanns till. Nöjd Juniflicka.

Nu ska vi ta lördag hela dagen lång här, en drömmig variant! Men mer om den sedan.

Ta hand om er och hoppas ni får en njutbar dag!

 

Lillafrun