(inlägget innehåller reklamlänkar)


Det är fredag. Preggot fredagsgympar. Barnen bygger hinderbana inne i Salen. Mamman lyxar med alldeles nyöppnad favoritkräm. Har ni inte provat Rituals. Gör det bara. Jag har nog hela serien nästan. Den här ljuvliga krämen är en av favoritprodukterna. Du hittar den HÄR, om du vill. 
Vi har sett årets första fjäril idag. Det droppar i rasande fart från lagårdstaket. Vi lapar sol och gläds åt att pappan kommer hem fredagstidigt.

Mina och barnens händer ser ut som sorbetglassar. Minimannen började och ville ha flera färger. Och jag hängde på. Så fint, ju!

Det koralliga lacket finns HÄR. Det Bubbelgumsrosa HÄR. Och det klassiskt röda HÄR. 

Älskar att svassa runt i hängselbrallan. Känner mig så härligt mammig i den.

Idag matchar jag brallan till en sprojlans ny tisha i vad som sägs vara vårens färg. Lila. En alldeles vanlig tisha men som ju uppenbarligen funkar fint för preggomagar också, jag gick bara upp en storlek.

Finns HÄR i massa härliga färger.

 

I helgen planerar jag att påta med massa mys. Som att kramas med darlingar, baka äppelpaj, börja peta ner blomsterfrön i jorden inför sommaren, sitta på gårdhustrappen och njuta i solen. Typ så.

Vad ska ni hitta på? Är det på-riktigt-vår där du bor.. eller är du också en norris som peppar för minsta lilla pyttevårtecken?

 

Fin helg, till er alla!

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4