Liten hjälper stor.

En Skrålla har favoritstund.

En herrans massa bakande av olika de slag.Kalljästa frallor (recept HÄR) ger alltid ett jubel när det finns här hemma.

En mamma som pustar ut efter en utav veckans tanka-energi-stunder.

En alldeles nybliven fyramånadersälskling i skön, skön sömn. Vacker symbol för V i l a.

 

 

Oohlala!

-så den där första oktoberveckan susade fram!

Det fullkomligt flödade ut energi för allt från småttingliv, till renovering och en herrans massa kalasfix. Både jag och M är såna som klarar högt tempo och mycket på agendan, men vi är inga maskiner. Så vila och återhämtning är förstås också så viktigt för oss. I helgen har vi bromsat in så skönt och vilat upp oss. Ok, lördagen var kanske inte så mycket broms. Då ägnade vi oss åt att dels städa upp efter kalas men också stöka ner… sågade klart runt fönsterna som satts in i sovrummet och spånade ner en masse. Men till kvällen var hemmet spånfritt och vi knatade iväg för knytiskalas med M´s familj, så mysigt. Igår då, var det broms på riktigt. Vi tankade energi och vilade upp oss. Löpning, spastund i pappas vedeldade bastu och middag med soft återupplivande av höstiga grytan från kalaset.

 

Nu väntar ny vecka. Den kommer fyllas med lite allt möjligt. En sväng till stan för att prova ut ny glasögonbåge (igen, jag vet), bvc-besök för Bertil. På onsdag hoppas vi att vädret är med oss så att vi kan maxa med målning och hinna precis allt vitt som är kvar på den allra sista väggen. HemmaMammaPyssel. Tänker att bloggen kan få sig en härlig vecka också. Inlägget med min nya kapselgarderob väntar er, funderar på att göra er en liten inblick i hur det ser ut här inne också med nya fönster och förstås blir det något gott recept. Låter det bra?

Önskar er en härlig måndag!

 

Lillafrun