Måndagmorgon i gamla Drömgården i norr!

Det är trasat kring fönsterna där i sovrummet, men vi sover så gott i alla fall. Precis hela familjen, som ni ser.. en mamma, en pappa, tre småttingar och två katter. Alla ryms.

Smoothie mixas med en massa gott i. Apelsin och bananer, jordgubbar och päron. Och en skvätt mjölk.
Det känns som en snäll start på veckan, det här.

Vår älskade Tillsammansmåndag. Med extragod frulle som start. Smoothie och alldeles nygräddat bröd. Och mannens gudomliga kaffe, bryggt på alldeles nymalda bönor.

Jovisst, alltsammans kantat av en hejdlöst tjurig Basiluska.. men äsch. Vi har det bra, alltså. Jag tackar ytterst för att vi är hemma både jag och mannen idag, då självaste HemmaMamman är krassligast i gänget. 

Det är tid för broms och vila. Frans Frasse Fransson håller med.

Ni vet hur jag är. Vill alltid massor. Vare sig jag har en basiluska i kroppen eller ej, men nä… SPM-tanken måste luftas (SPM= spara på mor) nu lite extra. Så, att lyssna på kroppen. Är mitt största mål för veckan. Känner mig pepp på det! Vet ju att efter vila och liten paus från älskat sus, gör att stordåd kan ske och känslan av att ha unnat sig att lyssna inåt lite extra, är himmelsk.

 

Vi får se hur det går med tanke på att det är en sån där vecka där min älskade ror sina tre arbetsbollar i luften, samtidigt. Han har min eloge, men det är ju då också jag och mitt Tripp- Trapp-Trull-gäng som ror hemmet extramycket också. Nåja. Allt blir bra.

Jag har dessutom en drös inlägg planerade för er. Himlagoda recept, renovering och en smärre hitsorievandring. Alltid, Livet i mitt största fokus. Är ni med mig? Hoppas det.

 

Önskar er en fin måndag!

 

– här ska omfamnas Vabruari och göra det bästa av skiten.

 

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4