(Inlägget innehåller en slimig reklamlänk!)

Hej måndag och nya veckan! Och hej fina Ni! <3 

I vanlig ordning. En Måndagshälsning. Titta lite bakåt. Samla ihop sig. Och blicka framåt.

Förra veckan bjöd på Sportlov.

Lite hittepå men känslan var härlig.

Vi njöt av mycket friskluft, långa prommisar och utelek i vanlig ordning och att passa på att umgås med medlemmar från storfamiljen som sportlovade sig. Semmelfikat var en höjdare och allt kalasfix, likaså. För att inte tala om själva kalaset.

Stunder som den här… ..Amma älskad bäbis som somnar vid bröstet.

Så alldeles underbart obeskrivligt ljuvligt. Tycker jag. Renoveringstid för oss båda.

Att göra spåniga evighetssysslan är till och med en fröjd tillsammans med den där människan i bild.

Synen av slumrande kattpojkar. Älskar den.. och själva kattpojkarna. Ja, sen Fransson kom till oss har ju som sagt våran smågalne storkatt blivit omvänd, eller nåt? Så jag är saligt kär i dom båda.

Att plocka in syrénkvistar och sätta i vatten. Mötas av grönska och knoppar som slår ut i blom.

Det, är fasligt fräsigt i månaden mars. Prova vetja! I vår Sal blommar syrénkvistarna nu.. doftar till och med!Syréndoft är svårslaget. Men bebbedoft slår allt. Bäbisgos är livet. Och något vi förstås njuter varendaste dag.

Helgen bjöd på kalas gånger tre!

… och den vackraste vinterdagen denna vinter! Hela-familjen-prommisen var ljuv. .. och fräsigt experimenterande. Den HÄR lådan med fräsigheter fick S av darlingar i present. Omåttligt uppskattat!

Någon blev 9 månader och rejsade i sin utveckling.När söndagen tog vid hade vi så mycket snö igen att väderordningen kändes helt och hållet återställd och vi åkte stjärtlappar och räserdyna om vartannat.

Morsan kikande av skratt lika mycket som barnen….  Att dunsa ner i Finsoffan, knapra morötter och chokladpluttar fick bli ett skönt söndagsavslut. När småttingarna somnat till kvällen hade jag och M bara-vi-tid.. hann prata i kapp, knapra kex och ost, se en film (en hel!!) och bara rå om varandra för ett slag.

Tacksam ända in i själen, för vad våra hjärteaskar är fyllda av från senaste veckan. Den här veckan tänker jag mig också ska fyllas med många sköna stunder ute. Fånga vårvintern. Känna värmen från solen och tom-glo på takdroppandet. Mysig utelek, förstås . Här inne rivs det för fullt i ett utav rummen (kika in på instagram och små filmsnuttarna/storisarna så ser ni!). Mer om det kommer senare!
Vi har en ganska så blank vecka framför oss och det känns himla härligt faktiskt!
Jag har en hel mängd av idéer och bilder att forma till blogginlägg, så om tiden vill sig väl borde minst ett inlägg om dagen dimpa ner här till er! Har ni kanske något särskilt ni skulle vilja att jag avhandlar, så är det bara att säga till i vanlig ordning!

God måndag kväll till er!

Här är kinderna rödblommiga efter snäll veckostart. Solig prommis och utehäng för hela familjen. Följt av eftermiddagspåtande inne, där jag har donat i köket, Småsyskonen marathonsovit och M och Minimannen snickrat tillsammans. En vanlig måndag, som känns som fest! Nu väntar kvällsmyset för mig och barnen medan Brandispappan drar iväg på ännu en måndagsövning!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4