(Inlägget innehåller somriga reklamlänkar!)

Några timmar på vift.

Bland massor av trafik, skyndande människor och ett himla köphetsande. Bortom gården som är min plats på jorden. Ganska så härliga timmar, i alla fall. Där det allra bästa. Var att komma hem.

Krama skäggig pappa som smakat på HemmaPappaliv med tre små, för en stund. Och pussa småttingar. Där den ena log stort, den andre sa ”va bja du kom hem, mamma” och den tredje gastade ”mamamama!”, kröp i ilfart och letade under blusen efter något efterlängtat. 

Några timmar på vift.

Och tacksamheten. Över att få kalla det här för hemma. Är enorm.

På direkten när jag kom hem, invigde jag mitt sommarkit som jag roffade åt mig i farten under stadsturen.

Jag har hittat nya favoritlinnen förstår ni och har det nu i både marinblått (finns HÄR) och vitt (HÄR).

Och mjuka kjolen blev en favvis på en gång. Den hittar ni HÄR.

Mjukt och skönt. Och (!) fint!Vi har varit ute i sommarvärmen prick hela dagen. Ungarna nattades under dåndimpenvacker långpromenad. Junikvällen är ljuv. Och jag vill aldrig gå och lägga mig. Midsommartid. Vackraste jag vet.

Må gott!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4