(Inlägget innehåller reklam för Almondy och Lindex)Inte så dumt, tycker ungarna. När mamman har ett samarbete på instagram med Almondy, och vi får som ”sommarjobb” att smaka på en utav smarriga tårtorna!

Kladdkaka med överdrag av mjölkchoklad.

Ganska så fiffigt att ha en fryst tårta som väntar i frysen, till spontanbesöket som dyker upp eller bara helt sonika till den där dagen man bestämmer sig för att snabbt ordna kalasgott fika ute i trädgården! Eller kanske inför midsommar?

Ni vet ju att jag älskar att baka, men ibland kan Bageri Mama också behöva vila och då är ju det här ett enkelt och gott alternativ, för att ändå kunna sno ihop ljuvligt sommarlovsfika ute i trägården.

Tårtor enkla att dekorera, se så fint med bara några jordgubbar och någon blomsterkvist. Och goda!

Och ser ni där då! Sommarklänningen.

Det är ju den jag tänkt visa er ett tag nu. Och där har ni den. Så himmelens fin OCH skön. Blå- och vitrandig med knyt i midjan. Jag känner mig så otroligt sommarhärlig i den.

HÄR finner ni en lika.

Två andra klänningsmodeller jag skulle säga ja tack till på en gång, kan ni kika på HÄR och HÄR.

Så vad tror ni småälsklingarna tyckte om tårtan då?

Är ni beredda på synen Njutning personifierad?

Att få klä sig i sommarklänning och duka fika ute i trädgården. Slå oss ner allesammans under äppelträdet och sörpla saft och äta chokladkaka. Otroligt mysigt. Sommar i våra hjärtan!

 

Nu har vi precis nattat barnen på kvällsprommis, version prick hur junivacker som helst. Mannen är iväg och försöker hämta hem ”Stora katten Salle” som visst hade hoppat in i en bil som gästat granngården, och sedan susat med till en annan by, haha. Själv ska jag vika ett stycke tvättberg och försöka ordna till hemmet lite efter dagens bak- och fixbestyr. Jag liksom struntade i att städa färdigt och tog istället alla barnen och mysfika med, och åkte till älskade Mäjasjön för att bada och sommarlovsnjuta. På stories kan ni se vad ungarna tyckte om det! Ni kan nog ana. Ljuvligt.

Må gott så hörs vi alldeles snart igen!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4