(Inlägget innehåller en reklamlänk från Lindex!)

Hej från Gotland!

Vi solar och badar, äter, sover och har det gott. Lever semester- och ö-liv.

Har precis inget mer att önska.

Det skulle vara att mammans hopphjärta skulle lugna sig för minsta lilla då. Som när femåringen verkar vara lika känslig för vissa insektsbett som mamman var när hon var liten. Det blir liksom väldigt, väldigt svullet och ser ganska så otäckt ut. Men femåringen, som nu sett ut som en boxare i ett dygn på grund av bett mitt på näsan, han bryr sig inte ett dyft och lever livet. Så, då ryter jag till åt Hopphjärtat och njuter lyckliga stunder. 

Som synen och upplevelsen av när vi alla badar tillsammans. När Storebror lägger sig i sanden och ser helt drömmande ut. När Lillebroren leker förnöjt eller ammar mitt på stranden i det varamste av vindar.Eller när Juniflickan svassar iväg på eget äventyr i sin alldeles ljuvliga nya sommarklänning (finns HÄR). … eller när hon fyller famnen med grejer och säger ”mamma! jag är världens stajkaste tjej!”. 

Dessa dagar stoppar vi i Hjärteasken.

 

Hoppas att ni har det gott! Vi hörs snart igen!

Hälsningar från

Lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4