Kära hjärtanes, som ni överöst oss med grattisar och lyckoönskningar! Tusen tusen tack, världens bästa läsare, följare, släkt, vänner och familj. Tacksamma är vi, för er alla.

Nu ska jag sätta mig ute på bron, verandan mao… min sedvanliga majkvällsstund. Där sitter jag och tänker och klappar mage, njuter vackernaturen, känner bebbebuffar och vilar innan natten för ett slag.

Himmel och plättar alltså, vad vi sjåar just nu.. skrattar lite åt att vi hade på planen att bygga ett hönshus också denna vår. Förnuftet dök tack och lov på oss (för en gångs skull) och sa; nämen ge er nu, ni har redan så många drömmar igång nu redan, det ska vara njutbart också annars seglar allt bara förbi… drömmar är till för att förverkligas, ja.. men allt behöver inte ske på en gång!

Vi har tre småttingar vi ger vårt allt till. Tre hästar likaså. En stor gård, som vi just nu gör mer levande än den varit på många, många år. Förutom renoveringen.. är det förutom den trädgård vi skapat oss under åren, också nu stort pärland igång och maffiga bäddar att ha min lilla blomsterodling i som jag förhoppningsvis ska få många blomsterbuntar från att också låta er ta del av..och hela familjen är längtiga på allt gott som också ska bli till där i köksträdgården. Det är vårbruk på alla fronter.. hagar byggs, hästar vänjs in på bete och vi mockar och mockar. Det är förstås också arbete på andra fronter också, denna vår extramycket för Konstruktörspappan och Brandismannen.. och mamman som superjobbar här hemifrån utöver HemmaMammandet. Sen har vi andra projekt på agendan också… på toppen la vi till ”och så väntar vi på Lillminsting också!” … och den resan vill vi så hinna njuta av, inte sjåa igenom. Fine om det är en ivrig tid nu, innan alla frön är där dom ska, småplanten fått flytta ut och en massa annat.. det är så mycket härligt!! …men sen får det lugna ner sig en aning och vi ska njuta pärlbandslångt Sommarlov, tillsammans.. med lagom sjåande, förhoppningsvis massa badande, glassätande, blomsterplock och sommarnjuteri. Tillsammanstid.

Så, vad vill jag säga med allt svammel? Jo.. att det känns himla fint, att stanna upp.. se oss omkring, toknjuta av allt som händer just nu.. att jag förespråkar ”följ hjärtat, drömmarna och köör!”.. men också ”stanna upp, känn tacksamheten och njut”.

God kväll då!Emmeli

G-VMBJT57ZE4