Hej vänner!

Sitter just nu hemma hos föräldrarna och pustar ut. Konserten gick såå bra och det var verkligen sviinroligt att spela. Bredvid mig hade jag min älskade systerdotter. Det kändes coolt! Vi spelade för kung och fosterland 😉

Nu är det helghelg som gäller. Å, det ska bli så himlarns härligt! På måndag, då är det gig-dags igen! Haha, ”åh, julen… Så lugn och fridfull”. HA. Ha. Haa. Största lögnen. Det varierar givetvis. Både flängigt och toklugnt. Jag gillar’t!

Sen kan man ju välja att göra lagom många saker. Äschdå, jag lyckas aldrig med det. På både gott och ont. Mest gott om du frågar mig!
Efter att jag gått min pw idag så vände jag i dörren, mot skidspåret. Tillsammans med min älskade. Så maakalöst vackert! Sen svisch hem och iväg på rep och konsert.

20121228-225329.jpg
Mils-spåret. Livskvalité tillsammans med min man. <3 20121228-225558.jpg

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4