Torsdagkvällkvälll.

Sista rycket, sa jag? På skolan,alltså. Jag spelade på gemensamma fiollektionen och jag är supernöjd över min insats. Skönt att känna så. Jag blev verkligen jätteglad.

image

Sen traskade jag hem i frisk luft och den där jädriga snömodden som gör att man tar ett steg fram och tre bak. BRA vardagsmotion! Det känns overkligt att vi om drygt en vecka befinner oss på ett ställe där snömodden kommer vara såå gaalet långt borta.. coolt. Jag längtar.

I alla fall. Idag känner jag mig som en ”dream-wife”. Får man säga så? of course.

När jag kom hem, aptrött men nöjd och glad, så satte jag igång med middagen. Köttfärspaj med (köttfärs, såklart) purjolök,mozzarella,soltorkade tomater,fetaost,tomat,vitlök och masssa kryddor. Fett gott!

IMG_4560

Maten var klar lagom till att M kom hem ifrån studion. Han åt och åt och tokpussade på sin fru. Sen drog han. Och vad gjorde ”dream wifen” då? IMG_4553…jo. Hon började tokstäda. Istället för att vänta tills imorn när vi har heldag på skolan och kommer vara ap-aap-trötta när vi kommer hem så kirrade jag biffen redan ikväll. Nu luktar det lavendel och fräscht i hela lyan.

IMG_4572

Ja, och så har jag vädrat och bytt sängkläder. Det är ju så himlarns skönt att lägga sig i en renbäddad säng. Älskar´t

(Något mer jag älskar är vår vackra säng-gavel, gjord av en gammal spegeldörr)

bild

 …dessutom ser jag ju ut som en dream-wife ikväll också!?

Och till sist har jag rivit av ett tabata-pass. När det är kväll och mörkt ute så ser man ganska lätt in i vårt vardagsrum…. det måste ju se roligt ut, utifrån, när en galning håller på och gör grodhopp som en idiot, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Ja, säkert. Men det bjuuu jag på! Idag har det varit gasen i botten hela dagen… nu blir det bromsen.

Nu ska jag hoppa in i en dusch så jag kan gå och sova sedan. Men jag kommer i vanlig ordning inte kunna somna förrän M har kommit hem. Känner mig aldrig riktigt lugn när han är ute på kvälls-mörker-vift.  Det kan ju dyka upp älgar

IMG_4564

OM jag får säga det själv så tycker jag minsann att jag ikväll varit en dream-wife och, miinst, jobbat ihop till en ny tulpanbukett…

M försökte prata tullisarna tillrätta imorse.. kom igen kompis! ryck upp dig nu! 

haha! 

HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN BRA TORSDAG!

-imorn är det fredag! Jag längtar…. det kommer svettas en del afrikansk svett imorn…Tjohooo! 😀

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4