bildGambia-fredag, hela dagen lång. Nästan i alla fall. (på bilden är det en snutt utav Gambias nationalsång, vilken vi har övat på idag).

Jag sitter här och trycker på bokstäver med en rätt skakig kropp. Dels känner jag av gårdagens träningspass, men även dagens två timmar av afrikansk dans har börjat sätta sina spår. Men kära någon, vad roligt det var!!

image (4)

Jag känner på mig att jag kommer vara helt lyrisk när vi väl är framme och får dansa, ”på riktigt” liksom. I värmen, barfota, lortiga om fötterna,toksvettiga och det enda man behöver koncentrera sig på är att vara just där. Precis där, och då. Å.

image (1)

E och M. Balettdansöserna som dom gömt mycket diskret. Tills idag. hihi


IMG_4610..någon som inte riktigt vill sluta med den afrikanska dansen. Det var ju bara för roligt! 😀

Viiiiidare.

Vi kom ifrån stan för en stund sedan, den vanliga fredagshandlingen är gjord. Vi håller på att förbereda kvällens middag medan ljusen tänds (ja, dom tänder sig själva nuförtiden faktiskt) och mysmusiken är på och vi knaprar vindruvor i väntan på riktigriktig mat och jag känner att jag nog bör hoppa in i en dusch, snarast möjligast.

IMG_4601

Nya tullisar! Tjohoo 😀 ”Coralliga”. Ääälskar färgen!IMG_4606Mer då?

Jo. Fredagsmosig är ordet. Känner mig lite som sirap i kroppen. Och det är så ofantligt skönt att det är helg nu. Det har varit en fullsmockad vecka, ifrån morgon till kväll, varje dag. Så jag njuter verkligen av att få ta det riktigt lugnt i ett par dagar och dessutom är veckan som kommer mycket lugnare än denna skolvecka som varit. Mycket skönt!

Näpp. Nu ska jag återvända till köket där min hunk står och fixar med käket!


IMG_4598

Förresten! Vi har beställt en stoor canvas-tavla med ett foto ifrån bröllopet…den syns väldigt bra när man sitter och äter i köket. Så galet nöjda vi är, tänk så snygga vi var! ;D

OCH DU! -MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4