Hej på er!

Tjena mittbena, vad trött jag är nu. En galet lång dag har det varit. Började med tentan som tömde min hjärna på vettigheter och gav mig skrivkramp. Jag har verkligen inte en susning hur det har gått… Kan har gått bra. Kan ha gått obra. Vi får väl se.
Resten av dagen har tillägnats kåren precis som min älskade vän N skrev tidigare. Roligt med gästbloggare va? 😉 Det tycker jag!
Vi har myst och hängt och ätit och fixat inför ikväll, då vi hade vår redovisning. Det gick jättebra. Och återigen; jag är sååå tacksam som har haft möjligheten att få åka till Gambia med världens finaste gäng. <3 Nu är M hemma igen och jag känner mig hel. Helt galet vad jag hinner längta på bara en dag. Min prins. Vi ska ha en liten nattdejt nu. Det är ju våffeldagen.. Så vi håller på att grädda våfflor, värma bär och vispa grädde. Eller nu är allt visst klart 😉 hihi. Myysigt!! 😀 HOPPAS DIN DAG VARIT BRA!

20130325-224645.jpg

20130325-224657.jpgTvå Afrika-brudar.

20130325-224712.jpgDet kan väl aldrig bli fööör rosa!? 😉

20130325-224811.jpg
Gryyymt god( jag har tvuvsmakat) frasvåffla. Den är grå pga att vi inte använt något vitt mjöl. Men det förstod du nog redan 🙂

Långmåndag! TACK för idag. GODNATT!

KRAM/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4